Λ. Μαγιάκης: «Γιατί υποστηρίζω Ρένα Δούρου»
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: «Γιατί υποστηρίζω Ρένα Δούρου»

Ο Λευτέρης Μαγιάκης επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι δηλώνει την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου (ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ) για την Περιφέρεια Αττικής, με την ακόλουθη ανακοίνωση.

Γιατί υποστηρίζω την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής

Στον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών πρέπει να ολοκληρωθεί η νίκη του συνδυασμού της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Θα είναι νίκη όλων των πολιτών της Αττικής.

Η Περιφέρεια θα αλλάξει προσανατολισμό και χαρακτήρα: Η κοινωνική πολιτική, ο δημοκρατικός προγραμματισμός των έργων, η διαχείριση των απορριμμάτων, η αντιπλημμυρική προστασία των πόλεων και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας θα γίνουν με κριτήριο το συμφέρον των πολιτών και όχι των εργολαβικών συμφερόντων.

Γνωρίζω την κ. Δούρου εδώ και πολλά χρόνια. Εμπιστεύομαι τις ικανότητες της ίδιας και των συνεργατών της. Είμαι σίγουρος πως με τη συμμετοχή όλων, το όραμά μας για κοινωνική, πολιτιστική αναγέννηση και οικονομική ανακούφιση των πολιτών της Αττικής και της πατρίδας μας θα αρχίσει από την πρώτη μέρα να γίνεται πράξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet