Λ. Μαγιάκης: «Σαν μαθητής που πιάστηκε να αντιγράφει»
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: «Σαν μαθητής που πιάστηκε να αντιγράφει»

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου με τον συνδυασμό  ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι Λευτέρη Μαγιάκη και του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Πατούλη, καθώς ο πρώτος ανταπαντά, σε σκληρό τόνο, σε ανακοίνωση Τύπου του δημάρχου στην οποία αναφέρεται ότι ο κ. Λ. Μαγιάκης δεν έχει προεκλογικό πρόγραμμα (βλέπε δημοσίευμα Γ. Πατούλης: «Ο κ. Μαγιάκης έχει πρόγραμμα;»).

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο κ. Πατούλης φέρεται σαν μαθητής που πιάστηκε να αντιγράφει

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου με τίτλο «Ο δήμαρχος των έργων ή ο δήμαρχος του copy paste» ο συνδυασμός μας απέδειξε το μεγάλο ψέμα του απερχόμενου δημάρχου: τόσα χρόνια όχι μόνο λέει τα ίδια πράγματα στους πολίτες, αλλά και έχει κάνει μόνο τα αυτονόητα. Θεωρεί μάλιστα ότι κανείς δεν ελέγχει τι αναρτά στην ιστοσελίδα του και ότι η εξαπάτησή του θα περάσει απαρατήρητη.

Ο συνδυασμός μας, όμως, διάβασε το πρόγραμμά του και είναι φαιδρό να χρησιμοποιεί ως δικαιολογία πως μόνο οι 2 σελίδες είναι αντιγραφή και όχι οι υπόλοιπες 22: Γιατί σε αυτές τις δυο σελίδες είναι ακριβώς που προσπαθεί να εγκαταλείψει τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και να πει κάτι συγκεκριμένο για τις γειτονιές. Η ιλαρότητα ωστόσο δεν έχει τελειωμό.

Ο κ. Πατούλης προσπαθεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τους πολίτες, κατηγορώντας τον συνδυασμό μας ότι δεν έχει πρόγραμμα. Το πρόγραμμά μας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας www.giatomarousi.gr, δεν είναι μόνο 24 σελίδες και δεν είναι κόψε-ράψε από ό,τι μας περίσσεψε από το παρελθόν. Το πολυδάπανο ‒με χρήματα των δημοτών‒ γραφείο τύπου του κ. Πατούλη, δεν στάθηκε ικανό να το διαβάσει.

Ο δικός μας συνδυασμός ζει μέσα στην κοινωνία και γνωρίζει πώς να αναδεικνύει τα προβλήματα των ανθρώπων και των γειτονιών. Το πρόγραμμά μας αποτελεί καρπό συλλογικής δουλειάς επιστημόνων και δραστήριων στα δημοτικά θέματα πολιτών και είναι παρακαταθήκη για τον Δήμο, χωρίς ψέματα και ευχολόγια.

Ο κ. Πατούλης έχει αποτύχει ως δήμαρχος.

Πρώτον, επειδή σαν τον κ. Σαμαρά, θέλει να πιστέψουμε πως το μνημόνιο έχει τελειώσει, τη στιγμή που το νέο μεσοπρόθεσμο προβλέπει νέες περικοπές για τις λειτουργικές δαπάνες και τα έργα στους Δήμους και μαζικές απολύσεις εργαζομένων.

Δεύτερον, επειδή χρησιμοποιεί τον Δήμο σαν να ήταν το προσωπικό του τσιφλίκι.

Ξέρει πως ούτε είναι ηθικό ούτε αρμόζει σε δημόσιο άρχοντα να προσλαμβάνει «call centers» για να προπαγανδίζουν την προεκλογική του συγκέντρωση, με τους εργαζόμενούς τους να ενημερώνουν ότι τηλεφωνούν «από το γραφείο του δημάρχου».

Στην ίδια τσιφλικάδικη λογική, ο κ. Πατούλης επιχειρεί να χειραγωγήσει τους γονείς του Αμαρουσίου, καταφεύγοντας σε φτηνά κόλπα για να τους εμποδίσει να έρθουν στη μεγάλη κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση. Σε δωρεάν προβολή στο «Μίμης Φωτόπουλος» καλούνται όλα τα δημοτικά σχολεία του Αμαρουσίου! Τα χαρακτηριστικά του «βλαχοδημάρχου» περασμένων εποχών αποτυπώνονται στις πράξεις του απερχόμενου, πανικόβλητου κ. Πατούλη. Πολιτιστική εκδήλωση, λοιπόν, χρησιμοποιείται ως μέσον από τον κ. Πατούλη για να αποπροσανατολίσει τους δημότες από το ότι ο απερχόμενος δήμαρχος του μνημονίου στηρίζεται από την κυβέρνηση της Ν.Δ. που θα καταποντιστεί στις εκλογές.

Και επειδή ο απερχόμενος δήμαρχος επιχειρεί να εξαπολύσει προσωπική επίθεση εναντίον του υποψηφίου μας δημάρχου Λευτέρη Μαγιάκη, επικαλούμενος το θέμα της αφισοκόλλησης, του απαντάμε: Εμείς δεν θέλουμε τις διαπλεκόμενες σχέσεις του κ. Πατούλη με τους εργολάβους της ενημέρωσης και τους ολιγάρχες του Αμαρουσίου για να μας δίνουν στασίδι στα κανάλια. Ούτε έχουμε ανάγκη τους μηχανισμούς του κ. Μουρούτη να μας οργανώνουν τις δημόσιες σχέσεις.

Αλλά πρέπει, επίσης, να υπενθυμίσουμε στον απερχόμενο δήμαρχο ότι η «ρυπαρότητα» είναι αλλού: Είναι όταν ο απερχόμενος δήμαρχος καταχράται τα e-mails και τα τηλέφωνα των δημοτών, που κάποια στιγμή για οποιοδήποτε λόγο, υπηρεσιακό, πολιτιστικό, στο πλαίσιο συλλόγων γονέων, κοινωνικό, έχουν έρθει σε επαφή με τον Δήμο και έχουν αφήσει στοιχεία. Ο κ. Πατούλης μπερδεύει τους δημότες με λίστα πελατών και τους ενοχλεί κάθε ώρα και στιγμή, βομβαρδίζοντας τους με e-mails, ενοχλώντας τους σε ώρες κοινής ησυχίας, αναγκάζοντάς τους να βλέπουν και να ακούνε προσκλήσεις για κάθε κοινωνική εκδήλωση όπου βρίσκει ευκαιρία ο απερχόμενος δήμαρχος να φωτογραφηθεί.

Έχει φοβηθεί, τον καταλαβαίνουμε!
Τη Δευτέρα οι φόβοι του θα έχουν δικαιωθεί!
Γιατί σε τρεις μέρες ψηφίζουμε Μαγιάκη κι αλλάζουμε εποχή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet