Λ. Μαγιάκης: Τι φοβάται ο «ακομμάτιστος» κ. Πατούλης;
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Τι φοβάται ο «ακομμάτιστος» κ. Πατούλης;

Εν μέσω Αυγούστου και δεν λέει να καταλαγιάσει η… ένταση μεταξύ της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαγιάκη και της δημοτικής αρχής του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Ο πολιτικός υδράργυρος εξακολουθεί να ανεβαίνει στο… θερμόμετρο της αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση του συνδυασμού του Λ. Μαγιάκη που ακολουθεί:

Μας προκαλεί εντύπωση γιατί ο κ. Γ. Πατούλης καταφέρεται αυγουστιάτικα, με τέτοια εκφραστική εμπάθεια, εναντίον του επικεφαλής της παράταξής μας Λ. Μαγιάκη, αφού νιώθει τέτοια αυτοπεποίθηση με το ποσοστό που κατέλαβε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Προφανώς ο κ. Πατούλης δεν έχει καταλάβει ότι η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το Μαρούσι» στις τελευταίες εκλογές του Μαΐου 2014 τριπλασίασε τις ψήφους που είχε λάβει στις δημοτικές εκλογές του 2010, για να γίνει ο πρώτος συνδυασμός της αντιπολίτευσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Το γεγονός αυτό στο λεξιλόγιο του δημάρχου θα έπρεπε να αναγνωρίζεται ως «εκκωφαντική αύξηση ψήφων» και αλλαγή θεσμικής θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου για την προσεχή περίοδο…

Ο Λ. Μαγιάκης δεν έχει κρύψει ποτέ την ιδεολογική του προέλευση.

Αντίθετα, ο Γ. Πατούλης στα λόγια εμφανίζεται υπερκομματικός, στην πράξη όμως, για χάρη της εκπλήρωσης των ατομικών του φιλοδοξιών, υπηρετεί πιστά τη μνημονιακή πολιτική της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας που εφαρμόζεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε βάρος των πολιτών του Αμαρουσίου και ολόκληρης της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «πρωταγωνιστική» συμμετοχή του στην αποκρυπτόμενη, πλην κομματική προσπάθεια, που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει των εκλογών για την ΚΕΔΕ, αλλά και οι πρόσφατες υπηρεσίες δημοσιότητας που πρόσφερε ακόμη και στον Γερμανό τοποτηρητή Φούχτελ στη Μυτιλήνη.  

Υ.Γ: Με την ευκαιρία, έχει να πει κάτι ο «ανεξάρτητος» Γ. Πατούλης, για τα επεισόδια βίας που προκαλούν τα μέλη της “Χρυσής Αυγής” στις γειτονιές του Αμαρουσίου; Το λέμε, γιατί ακόμη δεν έχει πάρει θέση κατά του ανοίγματος των νέων γραφείων της ‒σύμφωνα με το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου‒ «ναζιστικής οργάνωσης».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet