Μήνυμα Λευτέρη Μαγιάκη για τις εκλογές της 18ης Μαΐου
Πολιτική

Μήνυμα Λευτέρη Μαγιάκη για τις εκλογές της 18ης Μαΐου

Μήνυμα ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι Λευτέρης Μαγιάκης.

Φίλες και φίλοι,

Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της πόλης και της πατρίδας μας.

Εσείς αποφασίζετε αν ο Δήμος θα διατηρήσει τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του ή θα υποβαθμιστεί, εκχωρώντας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα, με μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων και απολύσεις εργαζομένων.

Εσείς κρίνετε αν η δημόσια γη και περιουσία θα καταλήξει μέσω του ΤΑΙΠΕΔ στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων, μειώνοντας τους ελάχιστους κοινόχρηστους χώρους.

Γνωρίζετε τη συνέπεια στις αρχές μας, την προσήλωσή μας στη Δημοκρατία. Πιστεύετε στην αποφασιστικότητά μας να συγκρουστούμε με τις μνημονιακές πολιτικές και τα μεγάλα συμφέροντα που οδήγησαν την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση σε κρίση.

Δουλεύουμε μεθοδικά, με σχέδιο, γνώση, τεχνοκρατική επάρκεια, εμπειρία και χρηστή διαχείριση. Εμπνεόμαστε από αξίες, όπως η συμμετοχή των πολιτών, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η σεμνότητα, για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κρίσης και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι ως δήμαρχος θα είμαι αφοσιωμένος στα καθήκοντά μου και θα καταβάλλω στο δημοτικό ταμείο τις αμοιβές και τα έξοδα παράστασης που δικαιούμαι.

Για ένα Μαρούσι δημοκρατικό, πόλη της αλληλεγγύης, της ήπιας οικιστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, κέντρο της κεραμικής τέχνης, του αθλητισμού και των νέων τεχνολογιών.

Στις 18 Μάη η νίκη είναι δική σας!

Λευτέρης Μαγιάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet