Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη: «Ηχηρή» απάντηση σε όσους με λασπολογία προσπάθησαν να με ωθήσουν να κάνω πίσω…
Πολιτική

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη: «Ηχηρή» απάντηση σε όσους με λασπολογία προσπάθησαν να με ωθήσουν να κάνω πίσω…

Με αφορμή την εκλογή της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι Μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη προέβη στο εξής μήνυμα προς τους συνδημότες της:

«Ευχαριστώ όλες και όλους ξεχωριστά για την έμπρακτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η στήριξη της υποψηφιότητάς μου με συγκινεί βαθιά, δεδομένου ότι με τιμήσατε με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα – “απάντηση” σε προσωπικές βολές, αιχμές και υπονοούμενα από μέρους πολιτικών “φίλων” και αντιπάλων.

»Η δική σας εμπιστοσύνη και τιμητική ψήφος είναι η πιο ηχηρή απάντηση σε όσους προσπάθησαν να ορθώσουν αναχώματα και με όπλο τη λασπολογία να με οδηγήσουν να κάνω πίσω από το αυτονόητο δικαίωμά μου στο “εκλέγεσθαι”. Κόντρα σε όλα τα εμπόδια και με μία προεκλογική εκστρατεία διάρκειας λιγότερο από έναν μήνα, η τιμητική σας ψήφος ήταν η πιο αποστομωτική απάντηση.

»Αυτόν τον άθλο τον πετύχαμε όλοι μαζί. Και μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα νέο Μαρούσι ακόμα πιο δυνατό και ανθρώπινο. Δεσμεύομαι ότι θα σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη και θα εργαστώ με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αδιαιρέτως για όλους τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες.

»Εργαζόμενη στη βάση της οικοδόμησης μίας σχέσης ειλικρίνειας και σεβασμού προς όλους τους πολίτες, ανεξαιρέτως, θα επιδιώξω τη συνεργασία με όλες τις δυνάμεις ώστε να ανατείλει μία νέα εποχή δημιουργίας για το Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet