Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Οι «δήθεν» αυθόρμητες συγχαρητήριες επιστολές στην Περιφέρεια για «Μήδεια» από δημάρχους του Β.Τ.
Πολιτική

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Οι «δήθεν» αυθόρμητες συγχαρητήριες επιστολές στην Περιφέρεια για «Μήδεια» από δημάρχους του Β.Τ.

«Κυβέρνηση και ΜΜΕ καταλόγισαν ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής για ανεπάρκεια υποστήριξης στους πολίτες κατά την τελευταία κακοκαιρία “Μήδεια”», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Ξαφνικά, δήθεν αυθόρμητες συγχαρητήριες επιστολές άρχισαν να καταφθάνουν από δημάρχους στην Περιφέρεια για το ακριβώς αντίθετο: δηλαδή, πόσο καλά τους συμπαραστάθηκε κατά την κακοκαιρία! Προσπάθησαν να κάνουν τη νύχτα, μέρα. Δεν σεβάστηκαν την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Bορείων Προαστείων που ταλαιπωρήθηκαν κατά την τελευταία κακοκαιρία, επιπλέον από την αναδουλειά και την πανδημία.

Επικεφαλής παρατάξεων που εκπροσωπούν πολίτες από πόλεις των Βορείων Προαστίων συνυπέγραψαν πριν λίγες ημέρες κείμενο με το οποίο καυτηρίαζαν τη σπουδή πρόθυμων δημάρχων να στηρίξουν με «σωσίβιες» επιστολές τους τον περιφερειάρχη για την δήθεν επιτυχημένη ανταπόκρισή του κατά την τελευταία κακοκαιρία. Μεταξύ τους ήταν και η επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξής Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, Μ. Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet