Με την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ο Γ. Ιατρίδης
Πολιτική

Με την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ο Γ. Ιατρίδης

Με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ιατρίδης. Η συνεργασία αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Γιώργου Πατούλη και σύμφωνα με την ανακοίνωση, αποτελεί συνέχεια του ενωτικού καλέσματος που απηύθυνε ο δήμαρχος Αμαρουσίου προς όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.

Με αφορμή την εκλογική συνεργασία, ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ τόνισε:

«Η δημοτική μας παράταξη ενισχύεται σημαντικά με τη συμμετοχή του Γιώργου Ιατρίδη στο ψηφοδέλτιό μας. Πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη με έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην πόλη, έχει γνώσεις και έχει συμμετάσχει σε θέσεις ευθύνης ως μέλος της διοίκησης μας. Η συμμετοχή του Γιώργου Ιατρίδη στο ψηφοδέλτιό μας αποδεικνύει στην πράξη την ενωτική διάθεση της διοίκησης μας, για μας είναι πρώτα το Μαρούσι».

Ο κ. Γ. Ιατρίδης υπογράμμισε με τη σειρά του: «Ανταποκρίθηκα στο ενωτικό κάλεσμα του Γιώργου Πατούλη και αποφάσισα να συνεργαστώ και σε αυτές τις εκλογές, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Μαρούσι – Ανθρώπινη Πόλη. Βάζουμε κι οι δύο το Μαρούσι πάνω από όλα κι αυτό αποτελεί την πιο υγιή βάση για τη μελλοντική μας συνεργασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet