Με τον Δάμωνα Κλαπάκη κατεβαίνει στις εκλογές ο συνδυασμός Για ένα Νέο Μαρούσι
Πολιτική

Με τον Δάμωνα Κλαπάκη κατεβαίνει στις εκλογές ο συνδυασμός Για ένα Νέο Μαρούσι

Με υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Δάμωνα Κλαπάκη θα κατέβει ο συνδυασμός Για ένα Νέο Μαρούσι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Λόγω των επερχομένων δημοτικών εκλογών, μετά τη διαχρονικά δυναμική παρουσία του Συνδυασμού ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο και γενικά επί δεκαετίες στα κοινά της πόλης, με τεράστιες επιτυχίες για την ποιότητα ζωής των κατοίκων στην πόλη μας, με απόφαση του Κεντρικού Οργάνου, αποφασίστηκε ομόφωνα η οριστική κάθοδος του ανεξάρτητου συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές και η διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, με υποψήφιο δήμαρχο τον 42 χρόνων, δυο φορές εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο (περίοδος 2010 – 2014 & 2014 – 2019) καθηγητή Δάμων Κλαπάκη.

Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Βελισάριος Ελευθερίου αναλαμβάνει αυτήν την περίοδο τα καθήκοντα του επικεφαλής του συνδυασμού ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και κατ’ επανάληψη εκλεγμένη πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Φιλόθεης, Φωτεινή Κατή, αναλαμβάνει την ουσιαστική συνεργασία με μαζικούς φορείς για να σταματήσει η καταστροφή της πόλης από την ομάδα Πατούλη.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Έβη Χαζάπη, επικεφαλής της Επιτροπής Κέντρου, αναλαμβάνει γραμματέας του συνδυασμού και τον τομέα Περιβάλλοντος.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Κατσώρη, επικεφαλής της πολεοδομικής επιτροπής Αγ. Νικολάου, γνωστή για την τεράστια προσπάθεια για την κατασκευή νηπιαγωγείου και παιδικού σταθμού στην περιοχή, αναλαμβάνει θέματα που αφορούν στις κοινωνικές δραστηριότητες (υγεία, γυναίκα παιδί κ.ά.).

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αρχιτέκτονας Φώτης Δημητριάδης αναλαμβάνει τα τεχνικής φύσεως θέματα.

Ο Δορύλαος Κλαπάκης (επειδή αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Πανελλήνιας Πολιτικής Κίνησης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ), εκτός από τον σύμβουλο πολεοδομικών θεμάτων του δημοτικού συνδυασμού και τις κάθε φύσεως διοικητικές και νομικές ευθύνες, αναλαμβάνει και τη θέση του εκπροσώπου της ενημέρωσης.
 
Τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει πάλι το Συντονιστικό Όργανο για τον καθορισμό αρμοδιοτήτων στους υπόλοιπους συνεργάτες του συνδυασμού για κάθε επί μέρους γειτονιά κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet