Μ. Διακολιού: “Ο Δήμος δεν είναι λάφυρο καμιάς διοίκησης”
Πολιτική

Μ. Διακολιού: “Ο Δήμος δεν είναι λάφυρο καμιάς διοίκησης”

Για μεροληπτική στάση απέναντι στις δημοτικές παρατάξεις κατηγόρησε τη δημοτική αρχή η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Μαίρη Διακολιού, με αφορμή τη μη πρόσκληση των παρατάξεων στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που διοργάνωσαν τα ΚΑΠΗ.

Ειδικότερα, στη συνεδρίαση της Τρίτης 17 Μαρτίου 2015, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αμεροληψία και η αντικειμενικότητα στη λειτουργία του Δήμου είναι αρχές που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα και απαράβατα. Ο συνδυασμός μας έχει πολλές φορές επισημάνει την προκλητική παράλειψη των θέσεών μας, αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων της μειοψηφίας, στην ιστοσελίδα του Δήμου και στα δελτία του γραφείου Τύπου του Δήμου.

Δυστυχώς όμως, η προκλητικότητα δεν περιορίζεται εκεί, αλλά επεκτείνεται. Την ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος και τα ΚΑΠΗ διοργάνωσαν εκδηλώσεις που καλύφθηκαν από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τις οποίες όμως όλα τα μέλη του συνδυασμού μας είχαν άγνοια, καθώς δεν προσκλήθηκαν.

Προφανώς, ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα θεωρούν τις παγκόσμιες επετειακές ημέρες ως ευκαιρίες προβολής των επικεφαλής τους και της διοίκησης γενικότερα και όχι ως ευκαιρίες μνήμης, τιμής και εορτασμού. Όμως, ο Δήμος δεν είναι λάφυρο καμιάς διοίκησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet