Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Έχω να δώσω ακόμα πολλά στην Αυτοδιοίκηση
Πολιτική

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Έχω να δώσω ακόμα πολλά στην Αυτοδιοίκηση

Για την αυτοδιοικητική της διαδρομή, την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου με την παράταξη Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, αλλά και για την κεντρική πολιτική σκηνή μίλησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο The Caller και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

Η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη μίλησε για την υποψηφιότητά της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος το Μαρούσι: «Η αγάπη μου για τα κοινά είναι αμείωτη, ή μάλλον αυξανόμενη, μου δίνει τεράστια αγάπη, χαρά και εσωτερική πληρότητα».

Αναφερόμενη στο γιατί επέλεξε τον δημοτικό συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τόνισε: «Είναι ένας άνθρωπος με μία πορεία πολυετή στην αυτοδιοίκηση. Προέρχεται από μία οικογένεια ιστορική, ο πατέρας του υπήρξε δήμαρχος στο Μαρούσι. Από εκεί και πέρα έχουμε προσανατολισμούς, κοινές κομματικές αφετηρίες, αλλά έχουμε αφήσει στην άκρη τις κομματικές ταυτότητες και κατεβαίνουμε με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό ανθρώπων που αγαπούν το Μαρούσι, θέλουν να προσφέρουν στο Μαρούσι, όπου ο σύζυγός μου έχει αφήσει μία πολύτιμη παρακαταθήκη σε πολλά επίπεδα, αυτή θέλουμε να προασπίσουμε και να συνεχίσουμε για να πάει το Μαρούσι ακόμα πιο ψηλά».

Μιλώντας για την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για τη δημαρχία πριν μερικούς μήνες, είπε: «Η απόφασή μου να κατέβω δήμαρχος Αμαρουσίου ήταν συνισταμένη πολλών παραγόντων. Καταρχάς, στο Μαρούσι από το 2006, που κατέβηκε ο σύζυγός μου, ήμασταν συνοδοιπόροι. Εγώ μέσα από έναν αφανή ρόλο, πίσω από τον Γιώργο, όμως, ήμουν δίπλα του σε πολύ σημαντικές στιγμές. Το Μαρούσι μάς αγκάλιασε σαν μία μεγάλη οικογένεια. Οπότε, η συναισθηματική σύνδεση με το Μαρούσι, αλλά και η αποδοχή του κόσμου σε επίπεδο καθημερινότητας, μα και ένας τέτοιος παράγοντας, ότι είμαι εκπαιδευτικός και έχω θητεύσει στα σχολεία του Αμαρουσίου, όπου πάντα οι μαθητές μου ήταν δίπλα μου, ουσιαστικά με ώθησε στο να θέλω να διεκδικήσω την υποψηφιότητα για δήμαρχος στο Μαρούσι. Βεβαίως είχαν γίνει και δημοσκοπήσεις που μου έδιναν πολύ υψηλά ποσοστά. Δεδομένου ότι ο Γιώργος θα πήγαινε σε άλλο επίπεδο, θεώρησα ότι κάθε ενεργός πολίτης και κάθε γυναίκα μπορεί να διεκδικεί τον αυτοδιοικητικό της ρόλο». Και συνέχισε: «Δεν ήταν αυτοσκοπός να γίνω δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά κανείς δε μπορεί να μου στερήσει να συμμετέχω στα κοινά και να εκλεγώ δημοτική σύμβουλος με μία έδρα. Κάπως έτσι πήρα την απόφαση να διεκδικήσω τον δήμο Αμαρουσίου».

Η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη αποκάλυψε στο TheCaller ότι έχει δεχθεί προτάσεις για υποψηφιότητά της στην κεντρική πολιτική σκηνή, από διάφορους κομματικούς χώρους, δηλώνοντας, ωστόσο: «Επί της παρούσης είμαι αυτοδιοικητικός, είμαι καθηγήτρια φιλόλογος και εστιάζω στην προσφορά μέσα από τις θέσεις αυτές και το κοινωνικό έργο. Έχω να δώσω ακόμα πολλά στην Αυτοδιοίκηση. Είμαι ακόμα στην αρχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet