Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Οι Μαρουσιώτες πρέπει να ψηφίσουν με κριτήριο την αξιοσύνη και την εμπειρία
Πολιτική

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Οι Μαρουσιώτες πρέπει να ψηφίσουν με κριτήριο την αξιοσύνη και την εμπειρία

Για την υποψηφιότητά της στον Δήμο Αμαρουσίου στο πλευρό του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, με την παράταξη Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, μίλησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο, και Χρήστο Κούτρα, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η κ. Πατούλη, για τους λόγους που επέλεξε να συστρατευτεί με τον Επαμεινώνδα Γαρδέλη, και για τη θετική αποδοχή του κόσμου ανέφερε: «Ο Νώντας Γαρδέλης είναι 22 χρόνια αυτοδιοικητικός, συνέχεια της διοίκησης του Γιώργου Πατούλη, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Αμαρουσίου, γηγενής Μαρουσιώτης, έχει διαγράψει μια πορεία… Η αποδοχή που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη… Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και την πρότασή μας και θέλει ανανέωση. Θεωρώ ότι αυτό που ζητούν οι Μαρουσιώτες σήμερα είναι ένας συνδυασμός εμπειρίας, γνώσης, με ανανεωτική τάση».

Αναφερόμενη στην ταυτότητα του συνδυασμού, αλλά και ευρύτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η κ. Πατούλη, δήλωσε ότι πρέπει να απέχει από χρώματα και χρίσματα. «Σε μια δημοκρατικά ευνομούμενη κοινωνία που υπάρχουν προτάσεις, νομίζω ότι δεν θα πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοιου είδους διχαστικές πολιτικές και διλήμματα. Η κομματική ταυτότητα του Επαμεινώνδα Γαρδέλη και η δική μου, είναι κοινής αφετηρίας και από τον ίδιο πολιτικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, ο συνδυασμός μας έχει συνθέσει ένα πολυσυλλεκτικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Άρα όλοι μαζί στην αυτοδιοίκηση. Με δεδομένο ότι με την απλή αναλογική θα πρέπει την επόμενη μέρα όλοι να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να συζητήσουμε, μόνο με σύνθεση, συναίνεση και συνεργασία θα μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω» τόνισε.

Με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη της 26ης Μαΐου, η κ. Πατούλη έθεσε τα κριτήρια με τα οποία πρέπει οι Μαρουσιώτες να επιλέξουν εκπροσώπους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. «Το κριτήριο για τον Μαρουσιώτη είναι πρώτον να αφυπνιστεί πολιτικά και να πάει να ψηφίσει… να μην υπάρξει αποχή, να μην είναι αδιάφορος στα κοινά. Το δεύτερο και βασικότερο είναι να επιλέξει ανθρώπους όχι με κομματικά κριτήρια αλλά με βάση την αξιοσύνη, την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση προσφοράς» επισήμανε.

Αναφορικά με την παρακαταθήκη της διοίκησης Πατούλη, ανέφερε: «Το Μαρούσι λόγω και της διοίκησης του Γιώργου Πατούλη έχει αφήσει μία σημαντική παρακαταθήκη που αφορά στην πλεονασματική εξυγίανση του Δήμου, οπότε είναι ένας πλεονασματικός Δήμος που δημιουργεί το θετικό πρόσημο για να γίνουν πολλά. Έχουν ήδη δρομολογηθεί μελέτες ώριμες για έργα υποδομών. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι η κατάλληλη επόμενη διοίκηση μπορεί να θωρακιστεί με όλα αυτά, να πατήσει πάνω σε αυτά και να χτίσει ένα ακόμα καλύτερο Μαρούσι».

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet