Νέα απάντηση Μ. Διακολιού στην Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι
Πολιτική

Νέα απάντηση Μ. Διακολιού στην Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι

Νέα απάντηση δίνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού στους πρώην συντρόφους της, με αφορμή τελευταία ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι (Ενότητα: Έκθετη η κα Διακολιού με τις αβάσιμες διαπιστώσεις της).

Στην ανακοίνωσή της, η κα Διακολιού αναφέρει:

Η επιβεβαίωση, ήρθε από τον Λευτέρη Μαγιάκη!

Αρχικά να παρατηρήσω ότι η μόνη θέση του ονόματος του κ. Πατούλη σε κριτική απέναντι στη δημοτική παράταξη Ενότητα, Ανατροπή και ‘Εργο για το Μαρούσι, θα ήταν ότι και οι δύο ακολουθούν τις ίδιες μεθόδους!

Η Ενότητα, με μία λίστα «ενεργειών της», επιβεβαιώνει ακριβώς την καταγγελία μου: Ότι υιοθετεί το «βλαχοκομματαρχικό» πρότυπο, σύμφωνα με το οποίο οι επιτυχίες οφείλονται στις «δικές της» ενέργειες, πράγμα ανεπίτρεπτο για μία παράταξη που λέει ότι κινείται στον αριστερό χώρο.

Και για να παρουσιάσει πολλές «ενέργειες» ενσωματώνει τα θέματα του ΧΕΥ και του MALL και παρουσιάζει αθροιστικά τις «ενέργειές της»!

Στην πραγματικότητα, ομολογεί ότι πατά σε δύο βάρκες:

  1. Περιορίζεται σε «αρνητική κριτική» στην Κυβέρνηση, στο ξεπούλημα της χώρας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ έκανε σφοδρή κριτική για το ίδιο θέμα επί Ν.Δ.
  2. Ζητά να ακυρωθεί η άδεια δόμησης που εξέδωσε για το ΧΕΥ η ΥΔΟΜ Αμαρουσίου, ενώ από τη μία παρίσταται στον υπουργό για να καταφέρει την απαγόρευση της δόμησης του  ΧΕΥ, καθώς ο ίδιος έχει την εξουσία να το πράξει, και από την άλλη θεωρεί επιτυχία και μάλιστα δική της(!) τη δόμηση του ΧΕΥ κατά 1.000 τ.μ. λιγότερα, αποκρύπτοντας ότι αυτή η εξέλιξη έγινε με συναίνεση της εταιρείας!
  3. πό τη μια διακήρυττε το ότι το MALL είναι αυθαίρετο και παρουσιάζει τη σχετική απόφαση του ΣτΕ ως επιτυχία μέλους της, και από την άλλη αγωνίζεται για να υλοποιηθεί το αίτημα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι να νομιμοποιηθεί το MALL, έστω και με κάποια ανταλλάγματα.
  4. Από τη μια με διαγράφει από την παράταξη επειδή ακριβώς και στο εσωτερικό της εκφράζω αυτές τις θέσεις και από την άλλη λέει ότι αποχώρησα!

Η Ενότητα δεσμεύεται μόνο από το πρόγραμμά της, πλέον, διότι έχει πάψει προ πολλού να δεσμεύεται από την ιδρυτική της διακήρυξη, καθώς αυτή θίγει τις κυβερνητικές επιλογές του προσφιλούς της ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet