Νέες «βολές» κατά Γ. Πατούλη από την Τ.Ο. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου
Πολιτική

Νέες «βολές» κατά Γ. Πατούλη από την Τ.Ο. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

Κατά του δημάρχου Αμαρουσίου βάλλει εκ νέου η Τοπική Οργάνωση Αμαρουσίου – Πεύκης – Λυκόβρυσης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου με αφορμή το θέμα της αποκομιδής απορριμμάτων.

Στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Τοπική Οργάνωση Αμαρουσίου – Πεύκης – Λυκόβρυσης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου εκφράζει την ικανοποίησή της, που έστω με διαφορά έξι ημερών, βλέπει μερίδα της αντιπολίτευσης του Δήμου, καθώς και εκπρόσωπους συλλογικοτήτων, να συμπορεύονται με την ανακοίνωσή της σχετικά με τις μεθοδεύσεις και τις κρυφές συμφωνίες του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, με τον ύπατο Φούχτελ για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανάθεσης κοινωνικών δομών σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ εκδόθηκε μία μέρα μετά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε στον εμπαιγμό του κατοχικού υπουργού Π. Σκουρλέτη και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη απέναντι στους εργαζόμενους συμβασιούχους (παρατασιούχους).

Είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθεια ενωτικής δράσης και δημιουργίας ενιαίου μετώπου ανατροπής της μνημονιακής κατάστασης, που επιδιώκουν να επιβάλλουν τόσο η μνημονιακή και κατοχική κυβερνηση, όσο και ο δήμαρχος Γ. Πατούλης.

Δεν αρκούν ομόφωνες αποφάσεις για τη στήριξη του «δίκαιου αγώνα» των συμβασιούχων, αλλά επιβάλλεται η ενημέρωσή τους να είναι ξεκάθαρη και βασισμένη σε στοιχεία !

Για την Τ.Ο. Αμαρουσίου – Πεύκης – Λυκόβρυσης
Η γραμματέας
Ειρήνη Αντωνίου

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιωργος Α

    Η ανακοίνωση εχει αιχμές και για την αντιπολίτευση του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet