Νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Γ. Πατούλης
Πολιτική

Νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Γ. Πατούλης

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Αμαρουσίου, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ζήτησε “ισχυρή και ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών”. Σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής στην τρέχουσα θητεία, ο δήμαρχος ανέφερε ότι, παρά το δυσμενές περιβάλλον, το Μαρούσι, ως Δήμος και ως τοπική κοινωνία, κατάφερε πολλά. Όπως τόνισε, χάρη στις επίμονες προσπάθειες και διεκδικήσεις της διοίκησης, ο Δήμος Αμαρουσίου ξεχώρισε:

  • για το πλήθος και την ποιότητα των υπηρεσιών του,
  • για τα έργα σε κάθε γειτονιά του,
  • για το ισχυρό δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του
  • για την υποστήριξη στην πράξη συμπολιτών μας που μας χρειάζονται.
“Αποτελεσματικότητα στην πράξη”

«Αποδείξαμε στην πράξη ότι είμαστε μια διοίκηση που μπορεί να κάνει έργο ακόμη και σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης και λιτότητας, ακόμη και κάτω από το βάρος των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που μας άφησαν χρέος οι διοικήσεις του μακρινού παρελθόντος. Αποδείξαμε ως διοίκηση, στην πράξη, ότι είχαμε τη δύναμη και την ικανότητα να πάμε το προάστιό μας ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά, να κάνουμε κάθε μέρα που θα περνά καλύτερη την καθημερινότητά των συμπολιτών μας. Όλα όσα πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούν στην πόλη και στον Δήμο μας μια νέα δυναμική, που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ακόμη περισσότερο για το μέλλον μας» επεσήμανε ο κ. Γ. Πατούλης.

Παρουσιάζοντας τους άξονες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η επιτυχημένη, όπως τη χαρακτήρισε, στρατηγική της διοίκησης και θα κατευθύνει και τις μελλοντικές της κινήσεις, αναφέρθηκε:

  • στην εμπειρία και στη γνώση των ζητημάτων,
  • στη στήριξη από μέρους των εργαζομένων του Δήμου,
  • στην αποτροπή της οικονομικής κατάρρευσης του Δήμου, πάρα τις δυσοίωνες προβλέψεις ορισμένων κατά την ανάληψη των καθηκόντων της στις αρχές του 2007.
“Πρώτα το Μαρούσι”

“Αποδείξαμε ότι είμαστε μια διοίκηση που βάζει το Μαρούσι πάνω από όλα, μια διοίκηση που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, ξεπερνώντας τα στενά κομματικά πλαίσια στα οποία θέλουν κάποιοι ακόμη και σήμερα να μας εγκλωβίσουν. Αλλά και διεκδικήσαμε αποτελεσματικά πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη για την εκτέλεση απαραίτητων έργων στην πόλη, αλλά και την αποπληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων και χρεών του παρελθόντος» σημείωσε, σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του, ο δήμαρχος για να προσθέσει:

«Δικά μας έργα, με μηδέν ευρώ κόστος για τους Μαρουσιώτες, είναι η Βιοκλιματική Ανάπλαση του Κέντρου. Είναι το Κλειστό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς. Είναι οι δύο πεζογέφυρες επί της Λεωφ. Κηφισίας. Είναι το νέο Πάρκο γειτονιάς, η παιδική χαρά και το μεγαλύτερο skate park των Βορείων Προαστίων. Είναι ο νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός της Κοκκινιάς. Είναι τα 3.500.000 ευρώ που διασφαλίσαμε για την εκτέλεση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στις γειτονιές Στούντιο Α΄, Ψαλίδι και Νέα Λέσβο. Είναι οι εντάξεις περιοχών στο σχέδιο πόλης. Είναι η κατασκευή της νέας σχολικής πτέρυγας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και η επέκταση στο 4ο Νηπιαγωγείο στην περιοχή Σωρού».

Διεκδικήσεις – έργα σε τροχιά υλοποίησης
  • Η Βιοκλιματική Αναβάθμιση Γειτονιών του Αμαρουσίου, μέσω της δημιουργίας διαδρομής πεζών- ποδηλάτων, ένα έργο προϋπολογισμού 5.700.000 ευρώ.
  • Η κατασκευή ενός νέου βιοκλιματικού παιδικού σταθμού στο Ψαλίδι.
  • Η κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων σε όλη την πόλη: το νέο σχολικό κτήριο για το 8ο – 9ο Γυμνάσιο Λύκειο Αγίας Φιλοθέης με κλειστό γυμναστήριο. Το νέο σχολικό κτήριο για το 6ο Λύκειο Αναβρύτων. Το νέο σχολικό κτήριο του 11ου Δημοτικού Σχολείου στην Κοκκινιά. Το νέο σχολικό κτήριο για το 5ο Δημοτικό στον Άγιο Θωμά.
  • Η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία ΗΣΑΠ.
  • Η ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων.
  • Η τοποθέτηση δύο ακόμη πεζογεφυρών.
  • Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου προπονητικού χαρακτήρα στο ακίνητο Καρέλλα.
  • Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης, καθώς και η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς.
  • Η κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου και υπόγειου χώρου στάθμευσης στη θέση του ιστορικού για την πόλη μας κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», στο Κέντρο της πόλης.
“Δυναμική ομάδα 82 υποψηφίων”

Προβάλλοντας την αρχή ότι η ακολουθούμενη πολιτική του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους που διαθέτουν σχέδιο και όραμα για το Μαρούσι κι απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες, που θέλουν να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη, ο δήμαρχος Αμαρουσίου παρουσίασε την ομάδα των 82 υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. «Η ομάδα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ είναι μια ισχυρή ομάδα. Είναι μια ομάδα από ανθρώπους καταξιωμένους σε επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Είναι συμπολίτες μας με γνώσεις, εμπειρία, νεανική ορμή, διάθεση για δουλειά και προσφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, κ. Γ. Πατούλης απηύθυνε μήνυμα για ξεκάθαρη λαϊκή εντολή και σε αυτές τις εκλογές: «Ζητούμε να μας δώσετε ξανά, για μία ακόμη φορά, ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αξιολογήσετε θετικά το έργο και την προσπάθειά μας, θα αξιολογήσετε θετικά το σχέδιο μας για το μέλλον. Το έργο που έχει γίνει αλλά και το μελλοντικό μας σχέδιο θα στηριχθεί σε ανθρώπους και θα γίνει πράξη από τον δήμαρχο και την ομάδα των ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Στις εκλογές της 18ης Μαΐου, με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας συμμετοχή, με τη δική σας εμπιστοσύνη θα συνεχίσουμε το έργο μας. Θα κάνουμε για μια ακόμη φορά πράξη το πρόγραμμά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, αποφασισμένοι θα πάμε το Μαρούσι μπροστά».

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ λειτουργεί επί της Κονδύλη 1 & Όθωνος.

Οι 82 υποψήφιοι του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ 

Ομιλία δημάρχου Γιώργου Πατούλη (24/4)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet