ΕΝΟΤΗΤΑ: “Ο ακομμάτιστος κ. Πατούλης έχει σαφείς προτιμήσεις”
Πολιτική

ΕΝΟΤΗΤΑ: “Ο ακομμάτιστος κ. Πατούλης έχει σαφείς προτιμήσεις”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαγιάκη και τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη σχετικά με τη δράση της “Χρυσής Αυγής” στην πόλη. Ωστόσο, στο πρόσφατο δελτίο της παράταξης της -από τη νέα δημοτική περίοδο- μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται αναφορά και σε ευρύτερα πολιτικά θέματα…

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Δύο περιστατικά νεοναζιστικής βίας είχαμε στο Μαρούσι μέσα σε δύο εβδομάδες· δύο απρόκλητες φασιστικές επιθέσεις η μια μετά την άλλη κι όμως ο κ. Πατούλης επιμένει στις ίσες αποστάσεις και στις θεωρίες των δύο άκρων, προσφέροντας άλλοθι στις τραμπούκικες εξορμήσεις του νέου ορμητηρίου της “Χρυσής Αυγής” στο Μαρούσι. Έχουμε την εγκατάσταση στην καρδιά της πόλης μας μιας βάσης ναζιστικών επιθέσεων και ο κ. Πατούλης επιμένει να μην καταδικάζει, χωρίς αστερίσκους και μισόλογα, την παρουσία της Χ.Α. στο Μαρούσι και παρά τις πολυδιαφημισμένες «διασυνδέσεις» και γνωριμίες του να μην κάνει ό,τι μπορεί για να την απομακρύνει από μια φιλήσυχη γειτονιά.

Δεν είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο δείχνει πόσο έντονα χρωματίζεται πολιτικά ο δήθεν υπεράνω κομμάτων δήμαρχος Αμαρουσίου. Πρόσφατα υπέγραψε ένα μανιφέστο της κίνησης 60 υποτιθέμενα ανεξάρτητων δημάρχων που όλοι τους στηρίζουν και στηρίζονται από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση αλλά ‒δικαιολογημένα‒ ντρέπονται να το ομολογήσουν.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όλοι εκείνοι οι δήμαρχοι με τους οποίους ο κ. Πατούλης ξεδιπλώνει τις αγαθοεργές του δράσεις ανά την επικράτεια χέρι-χέρι με τον κ. Φούχτελ. Το πρόσφατο περιστατικό στο Κέντρο Υγείας στην Καλλονή, όπου οι δυο τους εκδιώχτηκαν κακήν κακώς από το αγανακτισμένο και προσβεβλημένο υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου δεν φαίνεται να τους αποθαρρύνει. Οι δήμαρχοι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ θέλουν να συνεχίσουν να μας παρηγορούν με φιλανθρωπίες την ώρα που επιβλέπουν τη διάλυση της οικονομίας μας.

Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Πατούλης τις υπερκομματικές του φαντασιώσεις, καιρός είναι να εγκαταλείψει την ευμενή του ουδετερότητα προς τη “Χρυσή Αυγή” και να επιστρατεύσει την ενεργητικότητά του στην εκδίωξή της από το Μαρούσι.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. billpanasteros

    Έτσι ακριβώς, να φύγουν οι ναζί απο τη γειτονιά μας. Πολύ σωστό κείμενο!
    Αλήθεια, θα πάρει επιτέλους ο κύριος Πατούλης, ξεκάθαρη θέση εναντίον της χρυσής αυγής?
    Ή μήπως στον επόμενο αιώνα?

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet