Ο Κ. Ρώτας αντικρούει τους ισχυρισμούς της Μ. Διακολιού για τη Διαπαραταξιακή και… επιφυλάσσεται
Κοινωνία

Ο Κ. Ρώτας αντικρούει τους ισχυρισμούς της Μ. Διακολιού για τη Διαπαραταξιακή και… επιφυλάσσεται

«Αυτός που βρίσκεται σε πόλεμο με τους άλλους, δεν έχει ειρήνη με τον εαυτό του» απαντά ο αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης, Κώστας Ρώτας, στην ανακοίνωση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, Μαίρης Διακολιού, μέσω της οποίας ζητείτο ουσιαστικά η αποπομπή του πρώτου από τη διοίκηση του Δήμου.

«Ο παραπάνω τίτλος χαρακτηρίζει απόλυτα τη στάση της κ. Διακολιου, καθώς σήμερα με απορία διάβασα το δημοσίευμά της, σύμφωνα με το οποίο μέμφεται τη διαδικασία ενεργειών της Διαπαραταξιακής Επιτροπής που αφορά στο τρέχον ζήτημα της μετεγκατάστασης του Καζίνο», σημειώνει ο κ. Ρώτας και προσθέτει:

«Η ευγενής άμιλλα και στην πολιτική προϋποθέτει στα μεγάλα ζητήματα ομοψυχία, σύμπνοια και ειλικρινή συνεργασία».

Εν συνεχεία ο κ. Ρώτας επιχειρεί να απαντήσει στις αιτιάσεις της κ. Διακολιού, παραθέτοντας τα εξής πέντε στοιχεία, κλείνοντας και με μια άμεση «προειδοποίηση» προς τη δημοτική σύμβουλο:

Γεγονός 1ο: Η κ. Διακολιού ήταν παρούσα στη συνεδρίαση Δ.Σ. με την οποία αποφασίστηκε η σύσταση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, καθώς και η σημασία να προβεί σε άμεσες ενέργειες, καθώς το χρονικό περιθώριο είναι περιορισμένο (Δίδονται 45 μέρες από την ημέρα ανάρτησης της ΣΜΠΕ για διαβούλευση).

Γεγονός 2ο: Η κ. Διακολιού ήταν παρούσα στη συνάντηση την Παρασκευή 31.1.2020, όταν συζητήσαμε το πλάνο ενεργειών και ενημερώθηκε και εκείνη, όπως και οι υπόλοιποι επικεφαλής/εκπρόσωποι για τις προγραμματισμένες συναντήσεις και ενέργειες.

Γεγονός 3ο: Η κ. Διακολιού ήταν παρούσα στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βορρέ την Κυριακή 2.2.2020, όταν «έμπιστος σύμβουλός» της, με απαράδεκτο τρόπο, επενέβη την ώρα που ενημέρωνα τους κατοίκους του Προαστίου Βορρέ για τα τρέχοντα πολεοδομικά τους ζητήματα κι άρχισε αήθη επίθεση με μομφές, με αποτέλεσμα  να εκδιωχθεί από τους παρευρισκόμενους κατοίκους της περιοχής.

Γεγονός 4ο: Ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου Θεόδωρος, έχει αποδείξει την ικανότητά του να συνθέτει και να ενώνει εντός κι εκτός αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία είναι παρούσα.

Γεγονός 5ο: Η κ. Διακολιού,  ως δικηγόρος, καταλαβαίνει πολύ καλά την έννοια της φράσης «επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet