Ο Κ. Ρώτας στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Ο Κ. Ρώτας στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρώτας.

Με την ευκαιρία της νέας υποψηφιότητας στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξής του, ο δήμαρχος δήλωσε: «Ενισχύουμε την ομάδα μας με έναν έμπειρο συμπολίτη μας, με πολύχρονη ενασχόλησή με τα κοινά της πόλης μας. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του θα ενισχύσει την προσπάθειά μας όχι μόνο σε εκλογικό επίπεδο, αλλά κυρίως από την επόμενη των εκλογών, όπου με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας θα κληθούμε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο μας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενωμένοι, συνεχίζουμε μαζί για να πάμε το Μαρούσι μπροστά».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρώτας δήλωσε: «Ανταποκρίθηκα στο ενωτικό κάλεσμα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, καθαρά αυτοδιοικητικό, που στοχεύει στην πολυσυλλεκτικότητα και χαρακτηρίζεται από ενωτική αντίληψη σε δύσκολες εποχές για την πόλη μας και τους πολίτες της. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές από κανέναν. Πέραν από τις επιμέρους αντιθέσεις του παρελθόντος, είναι επιτακτική ανάγκη να ενωθούν δημιουργικές δυνάμεις με κοινό στόχο το όφελος της πόλης και των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet