Η Ενότητα παρουσίασε το εκλογικό της πρόγραμμα στον Χώρο Τέχνης Zivas Art
Πολιτική

Η Ενότητα παρουσίασε το εκλογικό της πρόγραμμα στον Χώρο Τέχνης Zivas Art

Στον χώρο Τέχνης και Πολιτισμού γκαλερί Zivasart, που διατέθηκε από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Ζήβα, παρουσίασε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 το εκλογικό πρόγραμμα της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικατερίνη Ψάλτη και Βελισσάριος Ελευθερίου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπιτσάκος.

Σχετικά με την παρουσίαση αυτή η παράταξη επισημαίνει ότι τα μέλη της:

Παρουσίασαν το πλούσιο έργο της παράταξης στη δημοτική περίοδο που λήγει με ιδιαίτερη έμφαση στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, στην αποτροπή της οικοδόμησης του ΧΕΥ Νερατζιώτισσας, τη στρατηγική μελέτη για την «τακτοποίηση» του Mall, για το γκαράζ της Ευτέρπης, στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και του οδοφωτισμού.

Ανέδειξαν ότι παρά τις μνημονιακές περικοπές σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και το υπέρογκο χρέος του Δήμου (160 εκ.), υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αν αποφευχθούν οι σπατάλες της διοίκησης Πατούλη σε έργα βιτρίνας.

Ιδιαίτερα για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι απαράδεκτη η καθυστέρηση, δεδομένου ότι ο Δήμος διαθέτει τους αναγκαίους πόρους για την υλοποίηση των απαραίτητων επενδύσεων.

Τόνισαν την ανάγκη για θεσμοθετημένη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων, αυτών που τους αφορούν άμεσα.

Παρουσίασαν το πρόγραμμα για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό στο Μαρούσι που προβλέπει τη στήριξη όλων των χώρων που παράγουν πολιτισμό στην πόλη. Στόχος τετραετίας για την παράταξη είναι η δημιουργία Θεάτρου και πολυχώρου πολιτισμού στο Μαρούσι.

Ζήτησαν τη στήριξη των πολιτών ώστε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να προκύψει κάτι θετικό μέσα από τον ερειπιώνα, και τον ορυμαγδό που έχει προκύψει από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση της πατρίδας μας.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση στην οποία συμμετείχαν οι παρευρεθέντες στη συνάντηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet