Παρουσίαση υποψηφίων από τους ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Πολιτική

Παρουσίαση υποψηφίων από τους ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ προσκαλεί στην παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, που θα γίνει την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 18:30, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).

Η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού θα γίνει από τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Δημήτρη Πολυχρονιάδη (αιρετό και ανακλητό εκπρόσωπο της δημοτικής κίνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο). Στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των θέσεων της Κίνησης από τους υποψηφίους της στις δημοτικές εκλογές.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δέσποινα Κουτσούμπα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 21:00) θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια των γραφείων της Κίνησης και λαϊκό γλέντι οικονομικής ενίσχυσής της, που θα γίνει στα γραφεία (προεκλογικό κέντρο) της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ (Ν. Πλαστήρα 12 & Ερμού – 2ος όροφος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet