Ποντιακή βραδιά στο Μαρούσι με πρωτοβουλία του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή
Πολιτική

Ποντιακή βραδιά στο Μαρούσι με πρωτοβουλία του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή

Ποντιακή βραδιά διοργανώθηκε στο Μαρούσι με πρωτοβουλία του επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου, Πάνου Βραχνού.

Σχετικά με την εκδήλωση αυτή ο συνδυασμός Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μνήμες. Εικόνες.

Η ιστορία μέσα από ξεχωριστά τραγούδια και παραδοσιακές μουσικές.

Η καρδιά του Πόντου χτυπά εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Δυνατά. Με παλμό. Συναισθήματα συγκίνησης, μνήμης για τους παλαιότερους, αλλά και τους νεότερους Πόντιους που απήλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής μία ξεχωριστή βραδιά με πολύ μουσική.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο συνδυασμός Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του, Πάνου Βραχνού, ως φόρο τιμής στους Πόντιους πολίτες του Αμαρουσίου και όχι μόνο.

Ο χώρος που φιλοξένησε την εκδήλωση «πλημμύρισε» με ηχοχρώματα ζωντανής παραδοσιακής μουσικής με τις φωνές των Ηλία Υφαντίδη, Γιώργου Παπαδόπουλου (Υδραίος) και την ορχήστρα τους. 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Λάζος Τερζάς.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, ο οποίος εξήρε την ιστορικής σημασίας διαχρονική πορεία των Ποντίων και τον αγώνα που κάνουν οι ίδιοι, αλλά και οφείλουμε να κάνουμε όλοι για τη διατήρηση της πλούσιας πολιτιστικής και λαογραφικής παράδοσης του Πόντου.

Τον κ. Βραχνό συνόδευσαν υποψήφιοι του συνδυασμού του.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet