Πραγματοποιήθηκε το 1ο πολιτικό συμβούλιο του συνδυασμού Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι μας
Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε το 1ο πολιτικό συμβούλιο του συνδυασμού Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι μας

Πραγματοποιήθηκε το 1ο πολιτικό συμβούλιο του συνδυασμού Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι μας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο CIVITEL, με τη συμμετοχή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και ιδρυτικών συνεργατών και υποστηρικτών της προσπάθειας του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Νικολαράκου.

Στο συμβούλιο συζητήθηκαν οι βασικές δομές του προγράμματος και παρουσιάστηκε ο οδικός χάρτης τακτικών κινήσεων και δράσεων για το επόμενο διάστημα. Σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες, ενώ η ομάδα στρατηγικής και επικοινωνίας του συνδυασμού παρουσίασε νέα στοιχεία αναφορικά με την τάση των πολιτών του Αμαρουσίου.

Ο κ. Γιάννης Νικολάρακος τόνισε ότι: «Ο ανεξάρτητος, σύγχρονος και πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του συνδυασμού Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι μας, μας επιβάλλει να ακούσουμε και να συζητήσουμε με του πολίτες της πόλης μας σε κάθε γειτονιά και ανεξάρτητα από τις μέχρι εχθές προτιμήσεις τους. Είμαστε πολίτες και όχι πολιτικοί και για αυτόν τον λόγο το Μαρούσι είναι πλάι μας. Γνωρίζουμε ότι αυτό κάποιους τους ενοχλεί και γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε λυσσαλέα αντίδραση επειδή πολλά συμφέροντα θα ξεβολευτούν από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Συνεχίζουμε με συνέπεια και σοβαρότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet