Προβολή ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Πολιτική

Προβολή ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμαρουσίου και η ΚΟΒ ΚΚΕ Αμαρουσίου πραγματοποιούν προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση οι διοργανωτές σημειώνουν:

Προβολή ντοκιματέρ «Ο Δρόμος μας» στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η ΚΟΒ Αμαρουσίου σας προσκαλούν στην προβολή του δραματοποιημένου ιστορικού ντοκιμαντέρ, διάρκειας 100 λεπτών, που επιχειρεί να «χωρέσει» τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, από την ίδρυσή του το 1918 έως σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας», διατρέχει καρέ – καρέ μέσα σε 100 λεπτά την πλούσια ιστορία του ΚΚΕ. Σπάνια αρχειακά ντοκουμέντα, δραματοποιημένο οπτικοακουστικό υλικό, πρωτότυπη μουσική. Πάνω από 100 συντελεστές, οι οποίοι δούλεψαν ακούραστα και εθελοντικά.

Για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε κινηματογραφική ομάδα αποτελούμενη από τους: Σήφη Στάμου, Παυλίνα Αγαλιανού, με υπεύθυνο τον Κώστα Σταματόπουλο. Ακόμα, για το σενάριο και την έρευνα του ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε ομάδα αποτελούμενη από τους: Θανάση Λεκάτη, Φάνη Παρρή, Αλέξανδρο Βαλσαμή, με υπεύθυνο τον Γιάννη Κλεφτογιάννη.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας είχε  ο Άκης Αποστολίδης. Μουσικά έντυσε το ντοκιμαντέρ η Σοφία Καμαγιάννη.

Σπικάζ: Δανάη Κατσαμένη, Μίλτος Δημουλής. Μοντάζ: Σωτήρης Γκέκας. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και αφηγούνται on camera οι: Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημήτρης Αλεξανδρής και Λίλα Καφαντάρη.

Σε αφηγήσεις, απαγγελίες λογοτεχνικών κειμένων και ντοκουμέντων δανείζουν επίσης τη φωνή τους οι: Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζάκος, Ελένη Γερασιμίδου, Διονύσης Ξενάκης. Συμμετέχουν ακόμα δεκάδες ηθοποιοί και μουσικοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet