Στα γραφεία του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή μέλη του Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα»
Κοινωνία

Στα γραφεία του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή μέλη του Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα»

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή πραγματοποίησε η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα», προκειμένου να συναντήσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Πάνο Βραχνό και να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα υποδομών που αφορούν στη γειτονιά των Αναβρύτων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Μίκα Κάββαλου και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον κ. Πάνο Βραχνό για το χρονοδιάγραμμα του στρατηγικού σχεδιασμού του συνδυασμού του, που αφορά σε έργα και γενικότερα προβλήματα της περιοχής.

Μάλιστα, και όπως ενημερώνει ο συνδυασμός, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι για την πλήρη γνώση του ιδίου του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου κ. Βραχνού αναφορικά με τα μείζονα θέματα και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής των Αναβρύτων.

Ο κ. Βραχνός αναφερόμενος συγκεκριμένα στο θέμα του Κτήματος Καρέλλα, σημείωσε, ότι «πρόθεση της νέας δημοτικής Αρχής, που θα προκύψει από τις εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι η πλήρης αξιοποίηση του Κτήματος Καρέλλα με στρατηγική, σχέδιο και συνεχή διάλογο με τους κατοίκους της περιοχή».

Στη συνάντηση του κ. Βραχνού με τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα», παρίσταντο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet