Στην παράταξη Νέα Εποχή για το Μαρούσι η Αγριπίννα Μαδυτινού
Πολιτική

Στην παράταξη Νέα Εποχή για το Μαρούσι η Αγριπίννα Μαδυτινού

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: Καθημερινά, Μαρουσιώτες με αναγνωρισμένη κοινωνικοεπαγγελματική διαδρομή συστρατεύονται μαζί μας

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση της Αγριππίνας Μαδυτινού στο συνδυασμό της  «Νέας Εποχής»

Η δημοτική παράταξη Νέα Εποχή για το Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ανακοίνωσε την ένταξη στον συνδυασμό της κ. Αγριπίννας Μαδυτινού, κόρης του γνωστού γιατρού Μαδυτινού και παλιάς Μαρουσιώτισας. 

Η νέα υποψήφια διαθέτει πλουσιότατο βιογραφικό, έχει εργαστεί ως σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων και είναι αναγνωρισμένη η προσφορά της στον εκπαιδευτικό χώρο, αναφέρει η παράταξη και προσθέτει:

«Η συστράτευσή της ενισχύει το στελεχικό δυναμικό μας.
Καθημερινά, Μαρουσιώτες ικανοί, έμπειροι και αναγνωρισμένοι, αγκαλιάζουν τη προσπάθειά μας και μας φέρνουν πιο κοντά στη νικηφόρα πορεία για τη Νέα Εποχή στο Μαρούσι».

Από την πλευρά της, η κ. Μαδυτινού δηλώνει σχετικά με την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής για το Μαρούσι:

«Η ένταξή μου στο  συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στo πλαίσιo μιας Νέας Εποχής, αποτελεί για μένα τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη απέναντι σε εκείνον, αλλά και σε στους δημότες. Μου ξυπνά συναισθήματα γιατί θυμάμαι τον πατέρα μου, ιατρό Αθανάσιο Μαδυτινό, που μου έλεγε: “Αν εμείς δεν προσπαθήσουμε για το καλύτερο, τίποτα γύρω μας δεν θα εξελιχθεί. Κράτα την ένωση και όχι τη διάσπαση, την ομόνοια και όχι τη διχόνοια και προχώρα”.

»Είναι φανερό πλέον σε όλους μας ότι ο κόσμος αλλάζει και οι παλιοί τρόποι δεν αρκούν! Θα εργαστώ με συνέπεια, ώστε  να  αντιμετωπίσουμε τα νέα προβλήματα και τις νέες ευκαιρίες με νέες ιδέες. Αισιοδοξώ ότι η πίστη, η ενέργεια, η αφοσίωση που η “Νέα Εποχή” φέρνει σε αυτήν την προσπάθεια θα φωτίσει την πόλη μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet