Video

«Στόλισε» κανονικά Ρ. Δούρου και Γ. Καραμέρο ο δήμαρχος Αμαρουσίου – ΒΙΝΤΕΟ

Λάβρος κατά της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στην τελευταία θερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018.

Με αφορμή ερώτημα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Λευτέρη Μαγιάκη, για τις πρόσφατες πλημμύρες στο Μαρούσι και το θέμα της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, ο δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να «στολίσει» κανονικότατα την κ. Δούρου και τον κ. Καραμέρο. Με σκληρές εκφράσεις, καυστική ειρωνεία και αιχμηρούς χαρακτηρισμούς, ο κ. Πατούλης χρέωσε εξ ολοκλήρου στην Περιφέρεια Αττικής την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε το Μαρούσι κατά τις πρόσφατες νεροποντές, ενώ καυτηρίασε τον όγκο των προγραμματικών συμβάσεων που υπογράφει η κ. Δούρου, χωρίς τη δυνατότητα να προχωρήσει τα συγκεκριμένα έργα, όπως είπε ο δήμαρχος.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για «φαραωνικά» έργα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προγραμματική των 24 εκατ. ευρώ για το νέο δημαρχείο στην Αγία Παρασκευή, ενώ αναφέρθηκε και στη χρηματοδότηση ασφαλτικών έργων στον Δήμο Πεντέλης και στις «υποσχέσεις» για το Δημοτικό Γήπεδο Πεύκης.

Τέλος, από το «στόχαστρο» του δημάρχου δεν… γλίτωσε ούτε η επικείμενη μεταφορά υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα από την Αγ. Παρασκευή στους «δίδυμους» πύργους της Λ. Κηφισιάς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, με τον κ. Πατούλη να σχολιάζει σκωπτικά ότι όλα αυτά γίνονται γιατί «κάποιος βαριέται να μετακινείται από το Μαρούσι στην Αγία Παρασκευή για να κάνει τη δουλειά του»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet