Συγκέντρωση με ομιλητή τον Γ. Μπαλάφα, στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Πολιτική

Συγκέντρωση με ομιλητή τον Γ. Μπαλάφα, στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα διοργανώνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 19:30, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τον σχηματισμό της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας και έχουν συμβεί ήδη πολλά. Πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές της δηλώσεις, η κυβέρνηση:

  • Αφίσα εκδήλωσης Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου με τον Γ. ΜπαλάφαΈχει θέσει στο περιθώριο το μνημόνιο και τα σχετιζόμενα mail Χαρδούβελη και την 5η αξιολόγηση και έχει επιδοθεί σε μια εντατική και επίπονη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τον επανακαθορισμό της δανειακής σύμβασης, με στόχο αυτή να σέβεται αντί να αγνοεί τις ανάγκες της λαϊκής πλειοψηφίας και να εξυπηρετεί αντί να αντιστρατεύεται την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που εμφανίζονταν μνημονιακότερες των δανειστών, η νέα κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τη λογική των «κόκκινων γραμμών» σε μία σειρά κρίσιμα θέματα, μισθοί/συντάξεις, προστασία 1ης κατοικίας, εργασιακά κ.λπ.
  • Έχει ψηφίσει και σχεδιάζει να ψηφίσει άμεσα νόμους που υλοποιούν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης (αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης, ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο, ΕΡΤ/τηλεοπτικές συχνότητες, εργασιακά, παιδεία, αθλητισμός).
  • Διαβουλεύεται με την κοινωνία και προβαίνει στις πρώτες ενέργειες υλοποίησης του μεγάλου σχεδίου της ριζοσπαστικής δημοκρατικής μεταρρύθμισης του κράτους και των θεσμών προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας.

Η πορεία, το ξέραμε, θα είναι μακριά και δύσκολη, με επιτυχίες και πισωγυρίσματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποτιμά τη δυσκολία του εγχειρήματος, θεωρεί, όμως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία των μαχών που δίνει είναι η ανοιχτή, ειλικρινής και αμφίδρομη σχέση που επιδιώκει να διατηρεί με τους πολίτες.

Με τη σκέψη αυτή σας καλούμε σε πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, αυτή τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 19:30, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, για να συζητήσουμε για την πορεία της κυβέρνησης, τις νομοθετικές της πρωτοβουλίες και τη στάση που κρατά στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Σας περιμένουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet