Συνάντηση Γιώργου Καραμέρου με τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτική

Συνάντηση Γιώργου Καραμέρου με τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Διαδοχικές πολύωρες προγραμματισμένες συναντήσεις είχε σήμερα το πρωί, Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου. O επικεφαλής του συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τους εργαζόμενους στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του προγράμματος του συνδυασμού, καθώς και να απαντήσει στα ερωτήματα των εργαζομένων.

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα εξής:

Υγιεινή και Ασφάλεια – Κτιριακές εγκαταστάσεις (αμαξοστάσιο – Δημαρχείο – ΚΕΠ) – Γραφείο κίνησης – συντήρηση – αντικατάσταση οχημάτων – εργατικά ατυχήματα. Θέματα προσωπικού – μονιμοποίηση συμβασιούχων – έλλειψη προσωπικού – εντατικοποίηση – Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) – αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού – ΟΕΥ – Οργανόγραμμα – Διεκδίκηση 13ου & 14ου μισθού (Αγωγές). Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, Διαχείριση απορριμμάτων – Ανακύκλωση – Ογκώδη αντικείμενα (μεταφόρτωση, μολυσματικά, νοσοκομειακά).

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Συναντήθηκα με τους εργαζόμενους για να ακούσουμε και να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα στη διοίκηση του Δήμου μας.

»Χωρίς τους εργαζόμενους η πόλη δεν μπορεί να επανεκκινήσει και να προχωρήσει. Στα περισσότερα ζητήματα υπήρξε ταύτιση απόψεων. Θέλουμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, διαφάνεια και αποτελέσματα για τους δημότες με αναδιοργάνωση των υπηρεσιών. Σε αυτό το τρίπτυχο θα βασιστεί η συνεργασία μας και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet