Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας
Πολιτική

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα, Lim Soocuk, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στο δημαρχείο παρουσία, των αντιδημάρχων Στέφανου Τσιπουράκη και Γιάννη Νικολαράκου

Κατά τη συνάντηση ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Lim Soocuk για τις δυνατότητες του Αμαρουσίου όχι μόνο ως του μεγαλύτερου επιχειρηματικού κόμβου της χώρας, αλλά και ως ενός τόπου με ξεχωριστή πολιτιστική και αθλητική ιστορία και δραστηριότητα, που τον καθιστούν μοναδικό σε παγκόσμια κλίμακα. Στο πλαίσιο αυτό, «οι από κοινού δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου με τη Δημοκρατία της Κορέας, μιας χώρας με σπουδαία παράδοση και μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη, θα είναι επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών».

Ο κ. Lim Soocuk, από τη δική του πλευρά, τόνισε ότι οι πολιτισμοί της Ελλάδας και της Κορέας έχουν πολλά κοινά που μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω και ειδικότερα η Δημοκρατία της Κορέας μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία και εκπαίδευση, μέσω των εταίρων της που εδρεύουν στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Μαρούσι. Επιπλέον, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης όσο αφορά τον αθλητισμό και πολιτισμό θα ενταχθεί στους κύριους σκοπούς κοινών δράσεων.

Τέλος, συμφωνήθηκε οι παρόντες αντιδήμαρχοι να διερευνήσουν το πλαίσιο συνεργασίας που θα οριστικοποιηθεί σε νεότερη συνάντηση με την πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet