Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 19 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 19 Σεπτεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (υπόθεση: Γιαννακοπούλου Μάρθα).
  2. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (υπόθεση: Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.).
  3. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ (υπόθεση: Αλέπου Μαρία).
  4. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ (υπόθεση: Κριτσωτάκης Σταύρος).
  5. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ και επαναβεβαίωση αυτής (υπόθεση: Φερμαντζής Ιωάννης).
  6. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ και επαναβεβαίωση αυτής (υπόθεση: ARENA CAR RENTAL – STOJAKOVIC MARINCO TOMACEVICH).
  7. Διαγραφή οφειλών από καταβολή δικαιώματος ενταφιασμού και τέλους ανόρυξης (υπόθεση: Κοντογιάννης Κωνσταντίνος).
  8. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του Υπουργείου Εσωτερικών της H΄ κατανομής 2017, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  9. Απόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αμαρουσίου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων έτους 2017.
  10. Καταβολή ποσού, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) για την καταβολή μισθωμάτων σχολικών μονάδων στους δικαιούχους, χρονικής περιόδου από 01/05/2017 έως 31/08/2017.
  11. Επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου – Αμαρυσία Άρτεμις (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  12. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή A/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου».
  13. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με τη επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου».
  14. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Συμβάσεων Γενικών Υπηρεσιών (Ν.4412/2016).
  15. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών (Ν.4412/2016).
  16. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων (N.4412/2016).
  17. Παραχώρηση μηχανήματος στον Δήμο Σαλαμίνας.
  18. Έγκριση ή μη Παροχής Ηχητικής και Φωτιστικής Κάλυψης Εκδηλώσεων Δήμου Αμαρουσίου.
  19. Έγκριση ή μη της διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού της υπηρεσίας με τίτλο «Συγκρότηση και λειτουργία φιλαρμονικής ορχήστρας, για συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου».
  20. Έγκριση δέσμευσης πίστωσης προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2017.
  21. Έγκριση ή μη των παραδοθέντων μελετών και ακολούθως της οριστικής παραλαβής αυτών, βάσει της σύμβασης «Εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών για την αξιοποίηση του διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Σουρή και Βασ. Όλγας».
  22. Έγκριση ή μη των παραδοθέντων μελετών και ακολούθως της οριστικής παραλαβής αυτών, βάσει της σύμβασης «Εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης για την αξιοποίηση του διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Σουρή και Β. Όλγας».
  23. Έγκριση ή μη της τροποποίησης της οριστικής «Μελέτης αντιπλημμυρικών έργων περιοχής Πολυδρόσου».
  24. Εισήγηση για έγκριση καταβολής αποζημίωσης που καθορίστηκε συμβιβαστικά με τον Δήμο Αμαρουσίου με βάση την υπ΄ αρ. 121/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και αφορά αποζημίωση ρυμοτομούμενης εδαφικής εκτάσεως με επικείμενο στο Ο.Τ. Γ 746 της περιοχής «Ν. Μαρούσι – Σισμανόγλειο» με κτημ. αρ. 3001 για την οποία αποζημίωση αναγνωρίστηκαν δικαστικώς δικαιούχοι οι κ.κ. 1) Σωτήριος Αλεξανδρής του Γεωργίου, 2) Γεώργιος Αλεξανδρής του Σωτηρίου, 3) Δεβόρα – Αναστασία Αλεξανδρή του Σωτηρίου και 4) Αλκμήνη Αλεξανδρή του Σωτηρίου (υπόθεση: Αλεξανδρή Σωτηρίου κ.λπ.).
  25. Έγκριση ή μη ανανέωσης παραχώρησης κτηρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και βρίσκεται επί των οδών Στουντίου & Γκλιάτη 2 στο Μαρούσι.
  26. Επικαιροποίηση της με αριθμό 320/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης ή μη της δυνατότητας εκχώρησης μέρους των ανταποδοτικών τελών του Δήμου, για την εξασφάλιση χρηματοδότησης δημόσιας σύμβασης παραχώρησης που θα καταρτισθεί, για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού οδών και κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Αμαρουσίου, κατά τις διατάξεις του άρθρου 209 του νόμου 3463/2006, ως τροποποιήθηκε με την προσθήκη της ενδέκατης παραγράφου με το άρθρο 43 του νόμου 4257/2014 και παρέχεται η δυνατότητα αυτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet