Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 3/3
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 3/3

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης, Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 του Νομικού Προσώπου «ΟΚΟΙΠΑΔΑ».
  2. Διαγραφή δόσεων από τους υπ΄ αριθ. 50 & 51/19.01.2015 χρηματικούς καταλόγους. Υπόθεση: Πρέσσα Ζαμπέτα.
  3. Επέκταση δικτύου δημοτικού φωτισμού – Τοποθέτηση εννέα (9) στύλων και φωτιστικών σωμάτων επί των οδών Πυθιονικών και Ισθμιονικών (περιοχή Αγίου Θωμά) στο Μαρούσι.
  4. Ορισμός δημοτικού συμβούλου ως προέδρου στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων κ.λπ. και τον αναπληρωτή αυτού για το έτος 2015.
  5. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Εναρμόνιση των βάθρων της πεζογέφυρας επί της οδού Γούναρη».
  6. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ενίσχυση φέροντος οργανισμού Υδατόπυργου στην Νέα Λέσβο στο Μαρούσι».
  7. Παραχώρηση χώρου ως έδρα του Συλλόγου Αθμονέων και του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.
  8. Έγκριση ή μη του συνόλου των άρθρων με τις ενσώματες τροποποιήσεις του σχεδίου της υπό υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την Διαμόρφωση και κατασκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 27/2015_11-02-2015 πράξη του Ε΄κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
  9. Έγκριση ή μη λογαριασμών εκκαθάρισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΤΕΔΑ).
  10. Έγκριση ή μη ανάληψης υποχρεώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΤΕΔΑ).
  11. Ορισμός μελών Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet