Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 24 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 24 Οκτωβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 18:30 στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ (Υπόθεση: Παναγιωταρά Κωνσταντίνα).
  2. Διαγραφές προστίμων ΚΟΚ (Υπόθεση: Μητσοπούλου Χριστίνα – Πέππα Μαρία).
  3. Διαγραφές προστίμων ΚΟΚ (Υπόθεση: ARENA ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.).
  4. Διαγραφές προστίμων ΚΟΚ (Υπόθεση: Κρινάκη Φωτεινή – Σεκέρογλου Γεώργιος – Δασκαλάκης Εμμανουήλ – Σουρίλας Κωνσταντίνος – Παναγοπούλου Μαρία – Τσακιρέλης Νικόλαος).
  5. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ και επαναβεβαίωση αυτής (Υπόθεση: Ορφανού Ευσταθία).
  6. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ και επαναβεβαίωση αυτής (Υπόθεση: Αρακύνθιος Χρήστος).
  7. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ και επαναβεβαίωση αυτής (Υπόθεση: Καυκάλη Χαρίκλεια).
  8. Διαγραφή οφειλής από παράβαση ΚΟΚ και επαναβεβαίωση αυτής (Υπόθεση: Γεωργοπούλου Παναγιώτα).
  9. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (Υπόθεση: Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.)
  10. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (Υπόθεση: Κατσαρός Νικόλαος).
  11. Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο για δικαίωμα χρήσης Οστεοφυλακείου (Υπόθεση: Χριστοφάς Γεώργιος).
  12. Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο για αγορά οστεοθήκης (Υπόθεση: Πρινιάς Ιωάννης).
  13. Διαγραφή μέρους οφειλής από χρέωση για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα Υπόθεση: «ΗΡΑΙΟΝ – Καφετέρια – Ηλεκτρονικά ΕΠΕ – Κατάστημα “ΚΑΦΕΔΡΑ”».
  14. Επιστροφή εισπράξεων Τελών Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) ως αχρεωστήτως καταβληθέντων (Υπόθεση Παπασπύρου Κυριακή).
  15. Επιστροφή εισπράξεων Τελών Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) ως αχρεωστήτως καταβληθέντων (Υπόθεση Κακούρης Γεώργιος).
  16. Επιστροφή εισπράξεων Τελών Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) ως αχρεωστήτως καταβληθέντων (Υπόθεση Πίτσιος Παναγιώτης).
  17. Έκδοση παραχωρητηρίου εξοφλημένων κτιστών ατομικών οστεοθηκών (Υπόθεση: Θεοδώρου Συμεών).
  18. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του Υπουργείου Εσωτερικών της Θ΄ κατανομής 2017, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ).
  19. Απόδοση ποσού από τον φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων (ΦΗΧ) στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αμαρουσίου ως έναντι μέχρι 31/08/2017.
  20. Απόδοση ποσού στη Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), για την υλοποίηση του προγράμματος που αφορά στον Εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο, για τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2017.
  21. Απόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αμαρουσίου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, έτους 2017, των Α/βάθμιων και Β/βάθμιων σχολείων (Γ΄ Κατανομή, έτους 2017).
  22. Επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου – “Αμαρυσία Άρτεμις” (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  23. Έγκριση ή μη διενέργειας ανοικτού ,κάτω των ορίων, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών και ειδικών περιφράξεων για παιδικές χαρές».
  24. Έγκριση ή μη για την προμήθεια ειδών Σημαιοστολισμού και Φωταγωγήσεων εξωτερικών χώρων του Δήμου Αμαρουσίου με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού.
  25. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με τη επωνυμία – «Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου».
  26. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής ανταλλακτικών εξοπλισμού και υπηρεσιών για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Αμαρουσίου (Ν.4412/2016).
  27. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή μονώσεων σε σχολικά κτήρια του Δήμου Αμαρουσίου»
  28. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων περιοχής Ν. Λέσβου Δήμου Αμαρουσίου».
  29. Έγκριση ή μη παράτασης της σύμβασης «Επικαιροποιήσεις κυκλοφοριακών μελετών πολεοδομικών ενοτήτων στον Δήμο Αμαρουσίου».
  30. Έγκριση παράτασης ή μη της ημερομηνίας λήξης του έργου «Διαμόρφωση χώρων για την εγκατάσταση υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων».
  31. Έγκριση ή μη 4ης παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου «Απορροή όμβριων υδάτων περιοχής Στουντίου Α».
  32. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αμαρουσίου για το έργο: «Απορροή όμβριων υδάτων περιοχής Στουντίου Α».
  33. Χορήγηση ή μη αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για συμμετοχή στη θρησκευτική εμποροπανήγυρη των Αγίων Αναργύρων στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2017.
  34. Έγκριση δέσμευσης πίστωσης προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2017.
  35. Εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέφανου Τσιπουράκη, για μετάβαση και συμμετοχή του, στις Επετειακές Εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
  36. Ανακήρυξη της βυζαντινολόγου ιστορικού Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ σε επίτιμη δημότη της πόλης του Αμαρουσίου.
  37. Ανακήρυξη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστασίου, σε επίτιμο δημότη της πόλης του Αμαρουσίου.
  38. Έγκριση ή μη αμοιβής χειρισμού υπόθεσης λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης.
  39. Αποδοχή ποσού ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών για το έτος 2016.
  40. Έγκριση ή μη της 220/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά: “Αξιολόγηση προσφορών που κατατεθήκαν για την διαχείριση των διαθεσίμων κεφαλαίων του Δήμου”.
  41. Έγκριση ή μη της υπ. αρ. 98/2017 απόφασης του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου για την υποβολή αιτήματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης της πλατείας Αγ. Λαύρας προς την Επιχείρηση για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.
  42. Έγκριση ή μη της υπ. αρ. 99/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου που αφορά την τρίτη (3η) τροποποίηση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Επιχείρησης οικονομικού έτους 2017.
  43. Προγραμματισμός προσλήψεων για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας,σύμφωνα με τις εξαιρετικές διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 (ΦΕΚ 94/τ.Α/29 06-2017).
  44. Έγκριση ή μη ανάθεσης σε τρίτο υπηρεσίας για τη μεταφόρτωση ογκωδών απορριμμάτων προς μεταφορά σε Χ.Υ.Τ.Α.
  45. Έγκριση ή μη της υπ. αρ. 100/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου που αφορά την τρίτη (3η) αναμόρφωση του Ετήσιου Προϋπολογισμού της Επιχείρησης οικονομικού έτους 2017.
  46. Έγκριση ή μη της υπ΄αρ. 87/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με την έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων για την περίοδο 2017-2018, καθώς και για τις επόμενες περιόδους, μέχρι τη λήψη νεότερης σχετικής απόφασης.
  47. Έγκριση ή μη της υπ΄αρ. 94/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου που αφορά την έγκριση για την υλοποίηση από την Επιχείρηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Ελληνικής Γλώσσας σε αλλοδαπούς πολίτες και Πληροφορικής και την έγκριση της σχετικής τιμολογιακής πολιτικής.
  48. Έγκριση ή μη της 56/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: “Έγκριση
    ή μη κυκλοφοριακών μέτρων ενίσχυσης κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης για την ασφαλή διέλευση των μαθητών του 6ου Δημοτικού & 19ου Νηπιαγωγείου και των σχολικών συγκροτημάτων “Δούκα” επί τω οδών Παραδείσου, Μεσογείων και Κ. Αγωνιστών”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet