Την ακύρωση 5 αποφάσεων του πρόσφατου Δ.Σ. Αμαρουσίου ζητεί ο Π. Κούκουζας
Πολιτική

Την ακύρωση 5 αποφάσεων του πρόσφατου Δ.Σ. Αμαρουσίου ζητεί ο Π. Κούκουζας

Αναφορά προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τη οποία ζητεί την ακύρωση πέντε αποφάσεων που ελήφθησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Ιουλίου 2019 κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας

Ειδικότερα, η αναφορά του κ. Κούκουζα στρέφεται κατά των εξής αποφάσεων:                                                                          

  1. «Παραχώρηση απορριμματοφόρου οχήματος στον Δήμο Ιθάκης».
  2. «Έγκριση ή μη διοργάνωσης εγκαινίων πλατείας Ευτέρπης.
  3. «Έγκριση ή μη πραγματοποίησης της μελέτης με τίτλο “ανάπτυξη καινοτόμου διαδραστικού περιεχομένου του μουσείου φυσικής ιστορίας».
  4. «Έγκριση ή μη εξειδίκευσης της πίστωσης με τίτλο “Υπηρεσίες φύλαξης του Ιστορικού Κέντρου, των σχολικών συγκροτημάτων, και του δημοτικού κοιμητηρίου του Δήμου».
  5. «Έγκριση ή μη εξειδίκευσης της πίστωσης με τίτλο “προμήθεια και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού στην πλατεία Ευτέρπης».

Στην αναφορά του προς τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

Με την παρούσα αναφέρομαι κατά των ανωτέρω αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου καθώς θεωρώ πως οι ανωτέρω αποφάσεις δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 72 παράγραφος 5 του νόμου 4555/2018 (αντικατάσταση του άρθρου 65 του νόμου 3852/2014) :

«Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, καθώς και για θέματα που αφορούν στην υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet