Τρεις νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Πολιτική

Τρεις νέες υποψηφιότητες για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Τρεις νέες υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου ανακοίνωσε ο δημοτικός συνδυασμός ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο κ. Ευάγγελος Μοστρούς. Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Με χαρά υποδέχομαι στον συνδυασμό μας τον Ευάγγελο Μοστρού και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία του να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της παράταξής μας. Είμαι βέβαιος ότι με την εμπειρία και τη διάθεση προσφοράς που τον διακρίνει μπορεί να συνδράμει στην προώθηση του προγράμματός μας για την επόμενη πενταετία».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Ευάγγελος Μοστρούς δήλωσε:

«Για μία ακόμη φορά ενώνω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό του δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. Βάζοντας στην άκρη κάθε μικροκομματική ή άλλου είδους διαφορά, στρατεύομαι μαζί του για να υπηρετήσω τον κοινό μας στόχο: ένα καλύτερο Μαρούσι».

Αναφορικά με τις άλλες δύο υποψηφιότητες πρόκειται για την πολιτικό επιστήμονα, π. διευθύντρια του υπουργείου Πολιτισμού Καλλιόπη Παπαρούπα και τον επίτιμο λυκειάρχη Κωνσταντίνο Δημογέροντα.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που δύο καταξιωμένοι συμπολίτες στον χώρο της Παιδείας και του Πολιτισμού στελεχώνουν τον συνδυασμό μας για τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου. Διαθέτοντας τις γνώσεις από την πολύχρονη εμπειρία τους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και την ενασχόληση τους με τα κοινά, πιστεύω ότι θα συμβάλουν στην προαγωγή του οράματός μας να γίνει το Μαρούσι πόλη πρότυπο».

Ο υποψήφιος Κωνσταντίνος Δημογέροντας από την πλευρά του δήλωσε:

«Οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να αναπτύξουν εκείνη τη δυναμική που θα τους επιτρέψει να “χαρτογραφήσουν” τα προβλήματα των πολιτών τους και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που απειλούν τα παιδιά μας. Εκλέγοντας ικανούς και υπεύθυνους εκπροσώπους θα τους εξουσιοδοτήσουν να υλοποιήσουν δράσεις μέσα από τις οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα. Θα θέσουν επίσης τα υποστυλώματα στα όνειρα των παιδιών μας ώστε να διεκδικήσουν το μερίδιο της ζωής που τους ανήκει.

»Για αυτούς τους λόγους, συγχαίρω τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά του στην πόλη μας και τον ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση που μου απηύθυνε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού».

Η υποψήφια Καλλιόπη Παπαρούπα από την πλευρά της δήλωσε:

«Είναι τιμή και χαρά μου που ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με επέλεξε να συνεργαστώ μαζί του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

»Ευχαριστώ τον δήμαρχο και υπόσχομαι ότι ως Μαρουσιώτισσα θα προσπαθήσω και εγώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, για μία ακόμη επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία προς όφελος της πόλης, με έναν δημιουργικό, ανθρώπινο, προοδευτικό και αποτελεσματικό δήμαρχο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet