Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή η Κ. Σκίντζου
Πολιτική

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή η Κ. Σκίντζου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Μαρούσι – Νέα Εποχή θα είναι η Μαρουσιώτισσα Κατερίνα Σκίντζου.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Με χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας την Κατερίνα Σκιντζού. Εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος πολλά χρόνια στο Μαρούσι, είναι μητέρα, πετυχημένη επαγγελματίας, γνωστή στην πόλη μας για την προσφορά της στα κοινά και προσθέτει δυναμισμό, εμπειρία και θετική ενέργεια στη συλλογική μας προσπάθεια.

»Σε καθημερινή βάση ο συνδυασμός μας ενισχύεται και αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους συμπολίτες μας, οδηγώντας το Μαρούσι στη Νέα Εποχή».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Κ. Σκίντζου, απευθυνόμενη προς τους πολίτες επισημαίνει τα εξής:

«Αγαπητοί Μαρουσιώτες,

»Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχω στον εκλογικό συνδυασμό Μαρούσι – Νέα Εποχή, με επικεφαλής τον πιο κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, του οποίου οι ικανότητες, η εντιμότητα και το κύρος αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για τον Δήμο μας.
Η πόλη μας έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και αποτελεί από τότε διεθνώς σημείο αναφοράς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των Αξιών και της Ειρήνης. Αυτό η πόλη μας οφείλει όχι μόνο να το διατηρήσει, αλλά και να το αναδείξει και να το αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο προς μέγιστο όφελος των πολιτών μας.

»Ως νέα γυναίκα και μητέρα ενδιαφέρομαι και θα αγωνιστώ για μία πόλη – πρότυπο στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Οικονομική Δραστηριότητα, καθώς και για τη μέγιστη ώθηση στην ανάδειξη και προώθηση των νέων και των ικανών, αλλά και στην γενναιόδωρη υποστήριξη και ουσιώδη συμπαράσταση των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων της πόλης μας.
Θέλω να είμαι κοντά στους νέους, να αφουγκράζομαι τους πόθους, τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους και απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους ψηφοφόρους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους γονείς, σε όσους θέλουν να τολμήσουν στην επιχειρηματικότητα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον, να συστρατευτούμε για να διαμορφώσουμε με αγάπη, ομόνοια και φιλόδοξο όραμα ένα Μαρούσι που μας εκφράζει, μας αξίζει και μας τιμά!!!

»Μετά τις εκλογές αδιακρίτως θα είμαι κοντά σε όλους τους πολίτες μας, για να τους υπηρετώ και να μεταδίδω στον δήμαρχό μας Θεόδωρο Αμπατζόγλου την απαραίτητη στήριξη και ενέργεια που χρειάζεται για να υλοποιήσει το κοινό μας όραμα μιας Νέας, ακόμα καλύτερης, ακόμα πιο ανθρώπινης, ακόμα πιο ωφέλιμης Εποχής για το Μαρούσι όλων μας, μιας πόλης πρότυπο σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο!
Αυτό θα είναι το Μαρούσι – Νέα Εποχή.

»Όλοι το αξίζουμε, μαζί το μπορούμε!».

Η κ. Σκίντζου έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο Βιογραφικό Σημείωμα:

Μεγάλωσα στο Μαρούσι, τελείωσα το 11ο Δημοτικό Σχολείο, το 4ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αμαρουσίου.

Ολοκλήρωσα Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ομιλώ Αγγλικά και Γερμανικά.

Από το 1998 ασκώ το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου.

Είμαι παντρεμένη με μια κόρη 14 ετών.

Διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet