Υποψήφια με το Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή η Έρσα Σταυρακάκη
Πολιτική

Υποψήφια με το Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή η Έρσα Σταυρακάκη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή κατεβαίνει η κ. Μυρσίνη (Έρσα) Σταυρακάκη, η οποία συστήνεται στους πολίτες του Αμαρουσίου ως εξής:

Κατάγομαι από τα Ανώγεια της Κρήτης και είμαι πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Παράλληλα με την ιδιότητα της φιλολόγου, διδάσκω μαθήματα πληροφορικής σε μικρούς μαθητές.

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αξίες και αρχές που πάντα είχαν ως σημείο αναφοράς τον Άνθρωπο, τον διπλανό μας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά, θα έλεγα ότι, ξεκινάει εδώ και καιρό, μέσα από τον Σύλλογο Ανωγειανών Αθήνας, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Με τίμησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός με το κάλεσμά του για συστράτευση μαζί του, για την πραγμάτωση ενός υψηλόπνοου οράματος. Της δημιουργίας ΚΑΘΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ για το Μαρούσι.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η συνάντηση μαζί του, οι απόψεις του, η καθαρή ματιά του, το μεγαλείο της ψυχής, αλλά και οι αστείρευτες γνώσεις του γύρω από την Αυτοδιοίκηση με έκαναν, χωρίς χρονοτριβή, να αποδεχτώ το κάλεσμά του.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οι υποσχέσεις του αέρα. 

Πάντα στη ζωή μου, προχωράω με στρατηγική.

Οι νέοι υποψήφιοι, πιστέψτε με, μπορούμε να δώσουμε πολλά.

Με σκληρή δουλειά, με όρεξη αλλά και με συνεργασία με την πολύτιμη πείρα των μεγαλύτερων σε ηλικία υποψηφίων, είμαστε σε θέση να πάμε μπροστά.

Είμαστε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για το Μαρούσι.

Έχουν γίνει πολλά μέχρι στιγμής, και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Μπορούμε να συνεχίσουμε τις καλές πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης και να πατήσουμε στο δικό μας πρόγραμμα για καινοτομία, κυκλική οικονομία, smart city, βελτίωση καθημερινότητας πολιτών, το να βρισκόμαστε επιτέλους κάθε στιγμή δίπλα στον πολίτη για την επίτευξη των προτάσεών του. Αυτά είναι μερικά από τα καίρια θέματα που θα μας απασχολήσουν.

Είμαι εδώ για εσάς. Τώρα, αλλά και αύριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet