Υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με το Πράσινο Κίνημα ο Βαγγέλης Ρασσιάς
Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με το Πράσινο Κίνημα ο Βαγγέλης Ρασσιάς

Τις πρώτες προγραμματικές του θέσεις για τον Δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος με το Πράσινο Κίνημα, Βαγγέλης Ρασσιάς. Στην επίσημη ανακοίνωσή του ενημερώνει τους συμπολίτες του για το σκεπτικό και τους λόγους που τον οδήγησαν στην πολιτική επιλογή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, «συστήνεται» στους συμπολίτες του και απευθύνει ενωτικό κάλεσμα προς όλους, τονίζοντας: «Για να αφυπνίσουμε και να κινητοποιήσουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας σε μια κατεύθυνση προόδου και ανάπτυξης».

Το Πράσινο Κίνημα ανακοίνωσε για την υποψηφιότητα αυτή:

Γόνος γνωστής και αγαπητής Μαρουσιώτικης οικογένειας, με μεγάλη και σημαντική κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά, εμπνεόμενος από τον εκλιπόντα αδελφό του Νίκο Δούση-Ρασσιά, που προσέφερε, για δύο σχεδόν δεκαετίες, πολλά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηλώνει έτοιμος να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκος και να συνεχίσει επάξια το έργο του.

Με μία «αποκήρυξη» των ξεπερασμένων παρελθοντικών πολιτικών ξεκινά την ανακοίνωσή του ο κ. Ρασσιάς, για τις ανεκπλήρωτες ψηφοθηρικές πολιτικές υποσχέσεις, τα «θα», την αναξιοκρατία, το πελατειακό και διεφθαρμένο σύστημα Αυτοδιοίκησης.

Βασική αρχή του συνδυασμού είναι η προσήλωση στα τρία υπέρτατα αγαθά: Υγεία, Παιδεία και Ασφάλιση και η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών και στόχος  ο Δήμος Αμαρουσίου να είναι ένας πλούσιος Δήμος, οικονομικά αυτάρκης μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων μας, με γνώμονα τη λογική, την αλήθεια τις αξίες. Προτείνει την εξυγίανση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, ολοκληρωμένη και βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων και του περιβάλλοντος, ανακύκλωση και στην αναδάσωση, ασφάλεια των πολιτών στους χώρους των κατοικιών τους, σύγχρονες και απλοποιημένες διαδικασίες και ψηφιακή μεταστροφή των υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των δημοτών και εξοικονόμηση πόρων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου εκφράζει το όραμα του συνδυασμού για την πολιτιστική αναβάθμιση και αξιοποίηση των πολιτιστικών κοιτασμάτων, την πρόθεση για οριστική και βιώσιμη λύση για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων για τη δημιουργία έργων και υποδομών, που όπως τονίζει: «θα εξασφαλίσουν εργασία και εισόδημα στους πολίτες, καθώς και συνθήκες τοπικής βιώσιμης ευημερίας στον Δήμο Αμαρουσίου».

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κάνει έκκληση σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να ενεργοποιηθούν, να σηκωθούν, να σταματήσουν να δέχονται παθητικά τις αποφάσεις άλλων και να συμμετέχουν στις αποφάσεις των κοινών του τόπου. Ο κ. Ρασσιάς τονίζει: «Καλούμε όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου να γίνουν συνοδοιπόροι μας στον συνδυασμό μας, Μαρούσι, Πράσινη Πόλη».

Τονίζει ότι «ο δρόμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χρειάζεται νέα πρόσωπα, άφθαρτα, χωρίς αμαρτίες και παρελθόν που θα προέρχονται πραγματικά από τους πολίτες και την τοπική μας κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet