Υποψήφιος με τον Θ. Αμπατζόγλου ο Π. Μακροποδάρας
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Θ. Αμπατζόγλου ο Π. Μακροποδάρας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Νέα Εποχή κατεβαίνει ο Παναγιώτης Μακροποδάρας.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Επιστήμονες της Νέας Γενιάς συστρατεύονται για τη Νέα Εποχή στον Δήμο μας.

»Άλλος ένας δυναμικός εκπρόσωπος της Νέας Γενιάς συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα για το Μαρούσι της Νέας Εποχής.

»Ο Μακροποδάρας Παναγιώτης είναι νέος επιστήμονας, έχει σπουδάσει παιδαγωγικά και ηλεκτρολογία στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτος εκπαιδευτικός Π.Ε. με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

»Είναι 26 ετών και έτοιμος να προσφέρει στην κοινή μας προσπάθεια με καινοτόμες ιδέες.

»Η δυναμική παρουσία της Νέας Γενιάς μας κάνει πιο αισιόδοξους και πιο ισχυρούς».

Ο ίδιος ο κ. Μακροποδάρας δήλωσε:

«Αγαπητοί φίλοι του Αμαρουσίου η απόφαση μου να συστρατευτώ στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σηματοδοτεί για μένα το ξεκίνημα μιας Νέας Εποχής στον Δήμο μας για ένα υγιές και δυνατό Μαρούσι που πάνω από όλα βάζει τον δημότη του και μόνο. Μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια εξουσίας έχοντας ως οδηγό την αγάπη και την αφοσίωση στον τόπο μας θα χτίσουμε μία νέα βάση επικοινωνίας και επαφής με τα προβλήματα του δημότη. Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς επιβάλλεται για εμάς τους νέους να βγούμε μπροστά να δούμε τα πράματα από διαφορετική σκοπιά, να καινοτομήσουμε και να πρωτοπορήσουμε στον ήδη πάσχοντα τομέα της Αυτοδιοίκησης.

»Οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από τους παλαιότερους και να προσθέσουμε την νέα οπτική μας γωνία. Είμαι σίγουρος σαν νέος επιστήμονας και μηχανικός πως με τη στήριξη των δημοτών μας θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια Νέα Εποχή στο Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet