«Χοντραίνει» την αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Αμαρουσίου ο ΕΣΑΜ
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Χοντραίνει» την αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Αμαρουσίου ο ΕΣΑΜ

«Χοντραίνει» την αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Αμαρουσίου ο ΕΣΑΜ και ο πρόεδρός του, Γιάννης Νικολαράκος. Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του κ. Γιώργου Πατούλη, ο Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου τον κατηγορεί ότι θεωρεί πως απευθύνεται σε «αμνοερίφια», αφήνει αιχμές για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τις αναπλάσεις και τα άλλα έργα στο κέντρο της πόλης και τέλος θεωρεί ότι επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τους εμπόρους με «εξευτελιστικό τρόπο» για «την προσωπική προβολή της συζύγου του και τον εξωραϊσμό του πολιτικού της προφίλ».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΜ αναφέρει:

Το τελευταίο δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου είναι άλλη μια ατυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την πλευρά του δημάρχου, ο οποίος, κρίνοντας και από την τελευταία αποστροφή της ανακοίνωσής του, μάλλον θεωρεί ότι απευθύνεται σε «αμνοερίφια].

Ο ΕΣΑΜ δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον Δήμο, ούτε θέσαμε τέτοιο ζήτημα. Εμείς πάντοτε επιδιώκαμε την συνεργασία και έμπρακτα έχουμε στηρίξει τη δημοτική αρχή σε κάθε θετική της πρωτοβουλία, βάζοντας πλάτη για όλα αυτά για τα οποία ο δήμαρχος επαίρεται. Γιατί,  για να γίνουν οι «αναπλάσεις» και τα «μεγάλα έργα», εμείς επί χρόνια στα αποκλεισμένα από τρύπες, μπάζα και μεταλλικά τείχη καταστήματά μας, πληρώναμε και πληρώνουμε λειτουργικά έξοδα, χωρίς να έχουμε έσοδα, αναμένοντας αγόγγυστα την ολοκλήρωση των εργασιών που άλλοτε καθυστερούν και άλλοτε, όπως το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης, δεν λένε να τελειώσουν!

Δεν δεχόμαστε όμως ο δήμαρχος να μας εμπαίζει και να μας χρησιμοποιεί με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο για την προσωπική προβολή της συζύγου του και τον εξωραϊσμό του πολιτικού της προφίλ. Εάν αυτή τη συμπεριφορά επιφυλάσσει για όσους τον πλαισιώνουν, είναι δικαίωμά του και πρόβλημα αυτών που τη δέχονται.

Είναι η τελευταία φορά που απαντούμε και δεν θα συμμετέχουμε άλλο σε αυτή την ανταλλαγή ανακοινώσεων που πλέον καταντά αστεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet