Νέος γραμματέας Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου ο Νίκος Γκιώνης
Πολιτική

Νέος γραμματέας Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου ο Νίκος Γκιώνης

Τη θέση του γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου κατέλαβε ο Νίκος Γκιώνης.

Ο κ. Ν. Γκιώνης εξελέγη πρώτος στη Συντονιστική Επιτροπή στις πρόσφατες εκλογές για τα περιφερειακά όργανα του κινήματος.

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, προβλέπεται η εκλογή δύο προσώπων στις θέσεις του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα της Οργάνωσης. Ως εκ τούτου γραμματέας τοποθετήθηκε ο Νίκος Γκιώνης, που συγκέντρωσε τη στήριξη από τους περισσότερους ψηφίσαντες στις τελευταίες εκλογές. Στη θέση της αναπληρώτριας γραμματέως τοποθετήθηκε η Παναγιώτα Αλεξοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Οργάνωσης «ο κ. Ν. Γκιώνης αποτελεί το επόμενο στοίχημα για την ανασυγκρότηση και ανανέωση της οργάνωσης. Η Συντονιστική Επιτροπή πιστεύει σε ένα νέο ξεκίνημα για την Οργάνωση. Θεωρούμε πως ανοίγεται μπροστά μας μία νέα εποχή και ότι ο κατάλληλος για να οδηγήσει το Κίνημα, σε τοπικό επίπεδο, σε αυτή είναι ο νέος γραμματέας».

Ο νέος γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου Νίκος Γκιώνης, με αφορμή την εκλογή του, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, πολίτες του Αμαρουσίου,

Μέσα σε δύσκολους καιρούς τόσο όσον αφορά την εποχή που διεξήχθησαν οι διαδικασίες, όσο και την αποσυσπείρωση που διακρίνει σύσσωμο το πολιτικό σύστημα μετά την έλευση της Κρίσης, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Κινήματος που προσήλθαν στις κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες εκλογής των περιφερειακών οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου στοχεύει στην ανανέωση, στην ανασυγκρότηση και στην προσπάθεια για πέρασμα σε μία νέα εποχή που κρίνεται απαραίτητο τόσο σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, όσο και σε ευρύτερο επίπεδο. Σκοπός μας είναι να αποκτήσουν φωνή όλοι οι προοδευτικοί πολίτες που μπορεί να απογοητεύτηκαν ή να μην άντεξαν υπό το βάρος της κρίσης, αλλά που ως υπερασπιστές της δημοκρατικής συνέχειας και υποστηρικτές μίας ανοικτής και ανθρώπινης κοινωνίας επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο.

Θέλουμε να ενώσουμε τη φωνή μας με τον συμπολίτη που βιώνει τις δυσκολίες και να ανοίξουμε νέους δρόμους που θα λύσουν το πρόβλημά του με ρεαλιστικές προτάσεις.

Θέλουμε να στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία είτε προέρχεται από ενώσεις και κινήσεις πολιτών, είτε από κάποιο θεσμικό φορέα αν αυτή αποτελέσει συνθήκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Επιδιώκουμε να αφουγκραστούμε τα τοπικά προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις με γνώμονα το συμφέρον όσων τα αντιμετωπίζουν, μακριά από ανούσιες έριδες και διχαστική ρητορική.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ως μία μεγάλη παράταξη που θα τοποθετήσει πρώτα το γενικό συμφέρον και θα παλέψει για την οικονομική ανάπτυξη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, προτάσσοντας τη δημοκρατία και την πρόοδο.

Βρισκόμαστε απέναντι από τη δημαγωγία των όμορφων υποσχέσεων και της πραγματικής υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου και από τον συντηρητισμό που καθηλώνει τη χώρα στο παρελθόν και το περιθώριο.

Ξεκινάμε τον νέο αγώνα για μία νέα αλλαγή με ρεαλισμό και με όνειρο μια καλύτερη κοινωνία!

Νίκος Γκιώνης

Γραμματέας Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet