Δήμος για Ενότητα: Δεν καταλαβαίνουν ή εξυπηρετούν σκοπιμότητες;
Κοινωνία

Δήμος για Ενότητα: Δεν καταλαβαίνουν ή εξυπηρετούν σκοπιμότητες;

Για «πολιτική εκμετάλλευση» του θέματος της λειτουργίας της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κατηγορεί την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της πρώτης (Ενότητα: Το «σύστημα Πατούλη» ευθύνεται για την απώλεια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).

Η διοίκηση τονίζει και πάλι ότι η δομή δεν λειτουργεί με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής και όχι του Δήμου Αμαρουσίου και σημειώνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε.

Ακολουθεί η απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου:

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» μας αναγκάζει να απαντήσουμε σε ένα ιδιαίτερο ευαίσθητο θέμα που αφορά ευπαθή ομάδα του Δήμου μας, προφανώς, γιατί είτε δεν θέλει να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια είτε εξυπηρετεί σκοπιμότητες που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν…

Σε κάποιους αμνήμονες υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η Γωνιά Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα Προγράμματα Πρόληψης Υγείας, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το Κέντρο Ημέρας νόσου Αλτσχάιμερ, αλλά και το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ είναι πρωτοβουλίες και φέρουν τη σφραγίδα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη για την ανακούφιση και στήριξη των συμπολιτών μας.

Ας μην κλείνουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους αυτοί που δεν θέλουν να δουν και να ακούσουν την καθοριστική συμβολή μας στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής διότι οι πράξεις μας τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μας κάνουν μαθήματα ευαισθησίας αυτοί που δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στην πόλη μας. Είναι όμως και θλιβερό να προσπαθούν να αντιπαρατεθούν με τη δημοτική Αρχή για ένα θέμα που δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση.

Κατ΄ εξακολούθηση διαστρεβλώνουν την αλήθεια, προσπαθούν να αποσιωπήσουν τις τεράστιες ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής, η οποία με πρωτοφανή έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας δεν ενέκρινε τη λειτουργία της εν λόγω δομής.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Δήμος Αμαρουσίου σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει να προσφέρει την οποιαδήποτε υπηρεσία του, σε πείσμα όλων αυτών που επιθυμούν να απαξιώνουν και να έχουν τον ρόλο του Δούρειου Ίππου στον τόσο σημαντικό τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Για μια ακόμη φορά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες και τους εργαζόμενους της δομής ΚΔΑΠ – ΜΕΑ δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet