Λ. Μαγιάκης: Εμμονή Πατούλη στην “κατεδάφιση” των δημοτικών υπηρεσιών
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Εμμονή Πατούλη στην “κατεδάφιση” των δημοτικών υπηρεσιών

Με αφορμή τη σύγκληση της Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με «την κατακύρωση αποτελέσματος δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών φύλαξης εγκαταστάσεων Δήμου Αμαρουσίου», ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ενότητα Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, έκανε την εξής δήλωση:

“Χριστουγεννιάτικα, τη Δευτέρα 21-12-2015, στις 13:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου προχωράει σε ανάδειξη μειοδότη για τον διαγωνισμό της φύλαξης των εγκαταστάσεων του Δήμου. Είναι το πρώτο βήμα πριν από την ανάδειξη μειοδότη για την εργολαβία του οδοκαθαρισμού της πόλης, για την οποία οι προσφορές έχουν ήδη κατατεθεί.

Μετά την παράταση της απασχόλησης των οκταμηνιτών μέχρι 31-12-2016, η επιμονή της διοίκησης Πατούλη στην ιδιωτικοποίηση της φύλαξης αποκτά χαρακτηριστικά ιδεολογικής εμμονής για την κατεδάφιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου, τους φορείς της πόλης και τους κατοίκους, την ΠΟΕ-ΟΤΑ, τους βουλευτές της Β’ Αθήνας και τα πολιτικά κόμματα να μην επιτρέψουν αυτή την εξέλιξη”.

18/12/15

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet