“Μαθήματα ήθους σε λάθος πρόσωπα” από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου
Πολιτική

“Μαθήματα ήθους σε λάθος πρόσωπα” από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου

«Μαθήματα ήθους και ευπρέπειας σε λάθος πρόσωπα» κάνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην ανακοίνωση, η οποία έρχεται ως απάντηση σε προηγούμενη ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σχετικά με την οικία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη (Ο.Μ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου: Δεν είστε ένας από εμάς κ. δήμαρχε), σημειώνεται ότι ο κ. Πατούλης δεν ζει σε βίλα με πισίνα όπως «ζουν κάποιοι σημερινοί υπουργοί».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε λάθος πρόσωπα δίνει μαθήματα ήθους κι ευπρέπειας

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε βάρος του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, η διοίκηση του Δήμου απαντά τα παρακάτω:

Πρώτον, δεν είναι στις προθέσεις της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του δημάρχου Γιώργου Πατούλη να αντιπαρατίθεται με τους νέους της πόλης. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για κομματικές νεολαίες η μεμονωμένα πρόσωπα. Στην τακτική αυτή όμως είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε εξαίρεση για έναν και μόνον λόγο, για να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποιους νέους συμπολίτες μας να δουν κάποια γεγονότα και από μια άλλη οπτική, χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Δεύτερον, όσον αφορά στα σχόλια τους για το επίπεδο ζωής του δημάρχου Αμαρουσίου, τα θεωρούμε απολύτως άδικα. Ο Γ. Πατούλης ζει όπως χιλιάδες συμπολίτες μας που είχαν αφενός την τύχη να κληρονομήσουν από τους γονείς τους ένα σπίτι. Αφετέρου, να μπορέσουν να διατηρούν μέσα από την πολύχρονη επιστημονική και επαγγελματική τους απασχόληση και εργασία, ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του είναι απολύτως διαφανής, βρίσκεται σε «δημόσια θέα» κι αποτυπώνεται στα πόθεν έσχες του. Αν ανατρέξει κανείς σε αυτά, θα διαπιστώσει πως ούτε καταθέσεις στο εξωτερικό έχει, όπως έχουν πολλά στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε μένει σε βίλες με πισίνες, όπως ζουν κάποιοι σημερινοί υπουργοί. Δεν «ξέχασε» ποτέ να δηλώσει μερικά εκατομμύρια και κάμποσα ακίνητα από το πόθεν έσχες του, όπως συνέβη με κορυφαίο οικονομικό υπουργό. Είναι καλά τα μαθήματα ήθους από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, αλλά απευθύνονται σε λάθος πρόσωπα. Αντί να κοιτούν μονόπατα στα δεξιά τους, ας ψάξουν στη Νεοφιλελεύθερη Αριστερά τη χλιδή και την πολυτέλεια. Ας αναζητήσουν στη μεζονέτα του κ. Μηλιού και στις πανάκριβες διακοπές της κόρης του στο Gstaad Palace την προκλητική διαβίωση, που μας προέτρεπε «να πάμε στη δραχμή» για να σωθούμε.

Τρίτον, όσον αφορά στην αναφορά των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου που μέμφονται τον Γ. Πατούλη επειδή «τόλμησε» να ζητήσει την εξίσωση των αποδοχών των δημάρχων με αυτές των βουλευτών, γιατί διαφωνούν;

Αποδέχονται η σημερινή Βουλή να νομοθετεί μισθούς 480 και 500 ευρώ για τους νέους και την ίδια στιγμή να πληρώνει 8.000 τους βουλευτές της; Εμείς ζητήσαμε εξίσωση. Όμως  εξίσωση δεν σημαίνει αναγκαστικά αύξηση του μισθού των δημάρχων, αλλά και μείωση των μισθών των βουλευτών, στα επίπεδα των μισθών των δημάρχων. Συμφωνούν με αυτήν την πρόταση; Αν συμφωνούν ας την υιοθετήσουν ως κομματική νεολαία κι εμείς θα τους στηρίξουμε. Αλλιώς ας μας αντιπροτείνουν. Όχι καταγγελίες, προτάσεις.

Τέλος, επειδή πιθανόν κάποιοι μεγαλύτεροι τους σε ηλικία, τους παραπληροφορούν σχετικά με το ύψος του μισθού του δημάρχου Αμαρουσίου, τους ενημερώνουμε ότι οι καθαρές αποδοχές του ανέρχονται στα 1.900 ευρώ, περίπου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet