10 χρόνια Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη
Πολιτική

10 χρόνια Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη

Παρουσία φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη, δημοτικών συμβούλων, στελεχών της διοίκησης του Δήμου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδυασμού για το 2016 με τις ευχές να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και στο μέλλον να ηγείται στα δημοτικά πράγματα στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, «γιορτάζοντας τα 10 χρόνια έργου και δημιουργίας του συνδυασμού Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη, μέσα από εικόνες αποτυπώθηκαν με τον πιο εύγλωττο τρόπο οι σταθμοί στη νικηφόρο διαδρομή του από το 2006 έως σήμερα –τρεις νίκες σε αντίστοιχο αριθμό διαδοχικών αναμετρήσεων με συντριπτικά ποσοστά εκλογής-, τα έργα σε κάθε γειτονιά της πόλης, η αναβάθμιση του ρόλου και της παρουσίας του προαστίου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

»Όλες αυτές οι εικόνες αποτυπώνουν τις αγωνίες, τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια που κάθε μέρα που περνά δικαιώνεται, μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων, που εργάζεται συστηματικά εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια, για να δώσει πραγματικό νόημα και περιεχόμενο στο όνομα του συνδυασμού Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη».

«Το 2006 ήταν για το Μαρούσι χρονιά Ανατροπής και Αλλαγής. Το 2006 νίκησε στο Μαρούσι η Ελπίδα. Και μπήκαν οι ισχυρές βάσεις για μια νέα Πορεία Δημιουργίας. Ξεκίνησε μια περίοδος έργων σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά της. Απέκτησε το Μαρούσι ξανά ισχυρή φωνή στα Κέντρα Λήψης των αποφάσεων. Δώσαμε με πράξεις κι όχι με λόγια ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο στις έννοιες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές, κανένας στο Μαρούσι που έχει πραγματική ανάγκη δεν είναι μόνος. Είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για όσα έχουμε κάνει, αλλά και για αυτά που σχεδιάζουμε. Ως διοίκηση έχουμε ήδη εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων, που απαντά στις μελλοντικές ανάγκες του προαστίου μας. Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, έχουμε την ικανότητα να κάνουμε πράξη το σχέδιο αυτό, για να πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο μπροστά» επεσήμανε στην ομιλία του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στην αυτοδιοικητική συμμαχία του Κινήματος Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση, στο οποίο τέθηκε επικεφαλής και διεκδίκησε και τελικώς πέτυχε την ανάληψη της προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος με στόχο, όπως ανέφερε «να καταστεί ουσιαστικός μοχλός για τη θεσμική και οικονομική αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού».

«Η εξωστρέφεια» τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης «αναδεικνύεται σε βασικό στοιχείο της νέας δημοτικής μας πολιτικής. Σε εθνικό, τοπικό και διεθνές επίπεδο. Το Μαρούσι πρωταγωνιστεί. Δεν ξεχνώ όμως ούτε στιγμή ότι τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν δεν υπήρχε μεταξύ μας αυτή η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς τη δική σας στήριξη, χωρίς τη δική σας αγάπη, δεν θα είχαμε πετύχει ούτε εγώ, ούτε η διοίκησή μας, όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. Με την Αυτοδιοίκηση μπροστά, θα πάμε τη χώρα μπροστά. Σε αυτή τη νέα δημιουργική πορεία, το Μαρούσι θα είναι και πάλι μπροστά. Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας εμπιστοσύνη, με τη δική σας αγάπη, το Μαρούσι θα γίνει μια πραγματικά ανθρώπινη πόλη, ένας Δήμος πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet