Ενότητα: Ενάντια σε μία ισχυρή Τ.Α. η τακτική ιδιωτικοποιήσεων Γ. Πατούλη
Πολιτική

Ενότητα: Ενάντια σε μία ισχυρή Τ.Α. η τακτική ιδιωτικοποιήσεων Γ. Πατούλη

Ότι υπονομεύει την αξία των εργαζόμενων στον Δήμο Αμαρουσίου και στερεί από τους νέους αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Με αφορμή την ανάθεση φύλαξης του κέντρου του Αμαρουσίου σε ιδιωτική εταιρεία η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, με επικεφαλής τον δημοτικό  σύμβουλο Λευτέρη Μαγιάκη, κάνει λόγο για «τακτική» ιδιωτικοποιήσεων που «στρέφεται ενάντια στο πνεύμα μιας ισχυρής Τοπικής Αυτοδιοίκησης», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η παράταξη Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και ευρύτερα, έχει αντιπαρατεθεί έντονα στην ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών που με μνημονιακή-νεοφιλελεύθερη συνέπεια αποφασίζει και αναθέτει ο δήμαρχος Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο δείγμα αυτής της τακτικής της δημοτικής Αρχής είναι η ανάθεση «φύλαξης» της περιοχής του κέντρου της πόλης σε ιδιωτική εταιρεία, έναντι υψηλότατου τιμήματος.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε, ότι αυτή η τακτική, εκτός του ότι υπηρετεί οικονομικά συμφέροντα, στρέφεται ενάντια στο πνεύμα μιας ισχυρής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπονομεύει την αξία των εργαζόμενων στον Δήμο και στερεί από τους νέους αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας.

Ελπίζουμε ο κ. Γ. Πατούλης, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου, να μην αναθέσει σε κάποια ιδιωτική εταιρεία ακόμα και τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων ή και αυτή του δημάρχου…

Υ.Γ. Είναι αυτή τη στιγμή ή όχι σε εξέλιξη διαγωνισμός για την παράδοση του οδοκαθαρισμού της πόλης σε ιδιώτες, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ περίπου;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet