Γ. Πατούλης: Μόνιμη & σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο
Πολιτική

Γ. Πατούλης: Μόνιμη & σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο

Με τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης τάχθηκε υπέρ της μονιμοποίησης όλων των εργαζομένων που απασχολούνται στον Δήμο Αμαρουσίου, με διάφορες σχέσεις εργασίας όπως οκτάμηνα, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωφελής Εργασία κ.λπ. (Ναι στη μονιμοποίηση, αλλά από… διαφορετικούς δρόμους).

Ο κ. Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του τόνισε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι «όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά έχουμε δώσει με επιτυχία αγώνες για να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι θέσεις εργασίας του προσωπικού του Δήμου, που απασχολείται σε διάφορα Νομικά του Πρόσωπα και δημοτικές επιχειρήσεις, ασκώντας τις κατάλληλες πιέσεις προς την Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία».

Υπενθύμισε ότι προσφάτως ελήφθη απόφαση από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, με την οποία ζητείται να υπάρξει μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», σε αόριστου χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, και αφού άκουσε τις τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του Παραρτήματος Βορείου Τομέα του Συνδικάτου ΟΤΑ, όσο και του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, κατέθεσε πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο να διεκδικήσει ο Δήμος με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση, την «άνευ όρων και προϋποθέσεων μονιμοποίηση των εργαζομένων που απασχολούνται στον Δήμο Αμαρουσίου», με διάφορες σχέσεις εργασίας όπως οκτάμηνα, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», Κοινωφελής Εργασία κ.λπ.

Τέλος, τόνισε ότι «τόσο εγώ προσωπικά ως δήμαρχος, αλλά και ως παράταξη, δηλώνω ότι θα διεκδικήσουμε την μονιμοποίησή τους και τη συνέχιση της εργασίας τους στον Δήμο Αμαρουσίου, οπού εργάζονται και προσφέρουν. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους τους εργαζόμενους, στην υπηρεσία των πολιτών του Αμαρουσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet