Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 28 Ιουνίου
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου στις 28 Ιουνίου

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στην ημερήσια διάταξη της πρώτης, τακτικής, συνεδρίασης που ξεκινά στις 18:30, θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση ή μη Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αμαρουσίου, για την περίοδο 2015-2019.
  2. Διαγραφή οφειλής από δικαίωμα χρήσης Κτιστής Ατομικής Οστεοθήκης (υπόθεση: Πίττα Ιωάννα).
  3. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) (υπόθεση: Δεπούντη Αννούλα).
  4. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2016.
  5. Έγκριση ή μη αιτήματος για παράταση του χρόνου εκταφής (υπόθεση: Μολυβιάτη Πανωραία).
  6. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του υπουργείου Εσωτερικών της ΣΤ΄ κατανομής 2016, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  7. Έγκριση η μη της διοργάνωσης εκδήλωσης με τίτλο «17ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών Σπαθάρεια 2016».
  8. Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Ανακατασκευή – Συντήρηση Οδών».
  9. Έγκριση ή μη 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικού) του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων δημοτικών κτηρίων (Πράξη: Εξοικονόμηση Ενέργειας Αμαρουσίου)».
  10. Έγκριση ή μη 4ης παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων περιοχής Ν. Λέσβου Δήμου Αμαρουσίου».
  11. Υποβολή Πρότασης (Αίτησης Χρηματοδότησης) του Δήμου Αμαρουσίου για τη Δημιουργία και Λειτουργία «Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 9 του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και της Πρόσκλησης με κωδικό ΑΤΤ024/7-6-2016 (Α/Α ΟΠΣ: 1555).
  12. Υποβολή Πρότασης (Αίτησης Χρηματοδότησης) του Δήμου Αμαρουσίου για την αξιοποίηση ως πολιτιστικού χώρου του διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Σουρή και Βασ. Ολγας στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 14 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών , Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020 και της Πρόσκλησης με κωδικό 14.6.33.33.1-3 (Α/Α ΟΠΣ: 1474).
  13. Τροποποίηση της υπ΄ αριθ. 162/10-04-2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί της δωρεάν παραχώρησης χρήσης Δημοτικού Ακινήτου στο (Ο.Τ. 5), στην εταιρεία «Αναπτυξιακή Δήμου Αμαρουσίου – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ».
  14. Συμπλήρωση της υπ΄ αρ. 153/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου περί έγκρισης ή μη της δωρεάν παραχώρησης προς την «Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου» του δικαιώματος χρήσης του υπαίθριου περιβάλλοντος χώρου του Αμαλίειου Οικοτροφείου Θηλέων για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Καλοκαίρι στο Μαρούσι».
  15. Συμπλήρωση της υπ΄ αρ. 59/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου περί Ορισμού Ορκωτών Ελεγκτών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
  16. Έγκριση ή μη του Ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσης 2015 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου.
  17. Έγκριση ή μη της Τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου.
  18. Έγκριση ή μη της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: «Χορήγηση παράτασης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 24:00 για τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου εν όψει της Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016».
  19. Έγκριση ή μη της κοπής των δένδρων για τη διάνοιξη των οδών Ορέστη και Εκάβης στο πλαίσιο του έργου «Διαμορφώσεις – Διανοίξεις Οδών».

Στην ημερήσια διάταξη της δεύτερης, ειδικής, συνεδρίασης που ξεκινά στις 20:30, θα συζητηθεί το ακόλουθο θέμα:

  • ∆ηµόσιος Απολογισμός πεπραγμένων ∆ημοτικής Αρχής έτους 2015.
    Απολογιστική τοποθέτηση της Διοίκησης σχετικά µε την οικονομική και διοικητική πορεία του ∆ήµου και την εφαρμογή του προγράμματος της ∆ηµόσιας ∆ράσης. Τοποθέτηση των ∆ηµοτικών Παρατάξεων και ∆ηµοτικών Συµβούλων. ∆ιατύπωση παρατηρήσεων των κατοίκων και τον φορέων της πόλης επί του απολογισµού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet