«Άλλοθι για παντρεμένους» & «Wonder Woman» στο Cine «Μίμης Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

«Άλλοθι για παντρεμένους» & «Wonder Woman» στο Cine «Μίμης Φωτόπουλος»

Οι ταινίες «Άλλοθι για παντρεμένους» και «Wonder Woman» προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

«Άλλοθι για παντρεμένους»

Ώρα προβολής: 20:45

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης κωμωδίας, γαλλικής παραγωγής έτους 2017 και διάρκειας 90΄, υπογράφει ο Φιλίπ Λασό, και παίζουν οι ηθοποιοί Φιλίπ Λασό, Ελοντί Φοντάν, Ζιλιέν Αρουτί.

Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μια επιτυχημένη διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, η οποία έχει ως πελάτη τον πατέρα της καινούργιας φιλενάδας του. Προσπαθώντας να τον εξυπηρετήσει, θα μπλεχτεί σε μια σειρά από παρεξηγήσεις που ξεκινάνε από τις Κάνες και φτάνουν στην… Τανζανία.

«Wonder Woman»

Ώρα προβολής: 22:30

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης περιπέτειας, αμερικανικής παραγωγής έτους 2017 και διάρκειας 141΄, υπογράφει ο Πάτι Τζένκινς, και παίζουν οι ηθοποιοί Γκαλ Γκέιντοτ, Κρις Πάιν, Ντέιβιντ Θιούλις, Κόνι Νίλσεν, Ντάνι
Χιούστον.

Εκπαιδευμένη ως πολεμίστρια, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα εγκαταλείπει το απομονωμένο νησί της
και ακολουθεί έναν Αμερικανό πιλότο στην πρώτη γραμμή του μετώπου του Α΄ Παγκοσμίου με σκοπό να σταματήσει τα ολέθρια σχέδια του θεού του πολέμου Άρη.

Πληροφορίες

Γενικό εισιτήριο: 6 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 4 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet