Άνοιξε η αυλαία των προβολών στον Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

Άνοιξε η αυλαία των προβολών στον Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»

Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 ο Θερινός Κινηματογράφος Δήμου Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος», με τη δραματική κομεντί «Ιστορίες για Αγρίους».

Η  ταινία θα προβάλλεται έως την Τετάρτη 27 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 9:00 μ.μ.

Για ακόμη μία σεζόν, στον φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου μικροί και μεγάλοι φίλοι της 7ης Τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες Α΄ προβολής, αλλά και παλαιότερες αγαπημένες, όλες υψηλής ποιότητας. Από ταινίες δράσης, κοινωνικές, αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σημειώνει σε μήνυμά του ότι «Θέλουμε ο Δημοτικός Κινηματογράφος να παραμείνει μία δημοφιλή και προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους, προσφέροντας στους συμπολίτες μας στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Γι΄ αυτό και δεν διαφοροποιούμε στο ελάχιστο την ήδη χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, εφαρμόζοντας σταθερά την ίδια κοινωνική πολιτική.  Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως, με τις συντροφιές τους να απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές σε αυτό το δροσερό και όμορφο στέκι της πόλης μας».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου, το εισιτήριο διατηρείται για 9η συνεχή χρονιά στο επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο καθένας να μπορεί να απολαύσει τις ταινίες της αρεσκείας του και να περάσει ευχάριστα τα καλοκαιρινά του βράδια.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για ΑμεΑ, ανέργους, δικαιούχους του ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές και στρατευμένους για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ.

Δείτε το πρόγραμμα του Κινηματογράφου για την περίοδο 20/5 έως 3/6.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet