Άπλετο γέλιο χάρισε ο… Caveman στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Άπλετο γέλιο χάρισε ο… Caveman στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Στο κατάμεστο Αμαλίειο αμφιθέατρο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στον επιτυχημένο ρόλο του Caveman προσέφερε άπλετο γέλιο στους θεατές που τον καταχειροκρότησαν για την ερμηνεία του στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014.

Ο ηθοποιός στον μονόλογο αυτόν του Ρομπ Μπέκερ, που παίζεται για έβδομη συνεχή χρονιά, μέσα από μία σειρά από κωμικά επεισόδια παρουσίασε τις διαφορές στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ενώ τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που συνεχάρησαν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη για την ερμηνεία του.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου με τη μουσική συναυλία με τα Υπόγεια Ρεύματα, τον Θάνο Ανεστόπουλο και τον Κώστα Παρίση, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Ευτυχία Παπαγιανοπούλου» και την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου με τη βραδιά κωμωδίας Comedy Lab All Star. Η αυλαία του Φεστιβάλ θα πέσει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία των Γεωργία Νταγάκη και Νίκου Πορτοκάλογλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
  • Σε stand στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες θα υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο facebook.com/festivalamarousiou

Χώρος: υπαίθριος χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219)
Έναρξη παραστάσεων: 8:30 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet