Άφθονο γέλιο χάρισαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Ζωή Μετά» του Αρκά στους δημότες Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Άφθονο γέλιο χάρισαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Ζωή Μετά» του Αρκά στους δημότες Αμαρουσίου

Τα κείμενα και οι χαρακτήρες του Αρκά, του αγαπημένου Έλληνα σκιτσογράφου και συγγραφέα, ζωντάνεψαν επί σκηνής στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Αμαρουσίου στην θεατρική παράσταση «Η Ζωή Μετά», χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους θεατές που απόλαυσαν την παράσταση τηρουμένων των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την Covid-19.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος.

Μετά το θερμό καλωσόρισμά του στους παριστάμενους, ο κ. Νικολαράκος υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη του δημάρχου στην προσπάθεια της διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προαγωγή του κοινωνικού αγαθού του πολιτισμού στην πόλη και την παροχή ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στους πολίτες.

Επίσης, ευχαρίστησε εγκάρδια για την άψογη διοργάνωση όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς και τα μέλη του θιάσου για την όμορφη βραδιά που χάρισαν σε όλους.                           

Στη θεατρική παράσταση, ως σύγχρονοι ήρωες του Αρκά, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς, που υπογράφει τόσο τη θεατρική διασκευή, όσο και τη σκηνοθεσία, με πολύ χιούμορ και με λιτό, αλλά καυστικό τρόπο, σχολίασαν την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους, αλλά και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της παράστασης, κρίθηκε υποδειγματική η τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Δήμο Αμαρουσίου για την αποφυγή της εξάπλωσης της Covid-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet